in

Nije imala pravo glasa ni izbora, veza pukla dok smo rekli keks!

Šoubiznis je s početka 90-ih spojio jednog od najzgodnijih glumaca u to vreme Ričarda Gira i najpoželjniji supermodel Sindi Kraford koji su 1989. godine započeli svoju romansu. Slavni dvojac koji je već svako u svom poslu bio uspešan, našao se tada u žiži interesovanja pre svega zbog razlike u godinama, koja je postojala među njima od 17 godina.

Sindi i Ričard su se venčali na privatnoj ceremoniji u Las Vegasu, a iako su mnogi mislili da će njihov brak potrajati, on se nažalost okončao nakon četiri godine provedene zajedno, a razlog razlaza nikad niko od njih nije otkrio javnosti, do skoro kada je to učinila Sindi.

Gde su se upoznali?

Slavni par se upoznao daleke 1989. godine na jednoj zabavi fotografa Herba Ritsa kada je ona imala svega 21 godinu, a Ričard sa 38 je tada uveliko bio holivudska zvezda u usponu, što je bio i više nego dobar spoj.

Iako je danas Sindi u skladnom i srećnom braku sa Randeom Gerberom od 1998. godine, ona je odlučila da javnosti otkrije zbog čega je brak sa slavnim glumcem bio kratkog veka i koji je bio razlog njegovog kraha. To je otkrila u nedavno emitovanoj dokumentarnoj seriji “The Super Models” na Apple TV+.

– Imala sam 22 godine kada smo se upoznali. Na početku kada si mlad misliš “ti voliš bejzbol?” I ja volim isto. Stvarno voliš Budizam? Možda bih i ja mogla biti u tome. Probaću… ” Spremna si da se prilagodiš onome koga voliš – rekla je ona u jednoj od epizoda.

Sindi je u to vreme doživela veliku tranformaciju – od zvezde sa modnih pista do pop ikone, a najveći uticaj u tome imao je upravo Gir. Ona je naravno istakla i dobre stvari tog odnosa.

– Gir je bio stariji i bila sam u drugom krugu, nisam radila neke od tih poslova na polju mode. To je bilo vreme kada sam se udaljila od visoke mode i počela više da upravljam svojom karijerom – priznala je ona.

Oskar i crvena haljina

Pošto je postala njegova devojka, logično je bilo da će ga pratiti na mnogim dešavanjima, pa je tako bila pozvana i na dodelu Oskara 1991. godine kada je bila u nedoumici šta obući.

Pošto je kako je rekla, logično bilo da supermodeli znaju sigurno da se dobro obuku, odluka je pala na crvenu haljinu, što se ispostavilo kao dobar potez, jer su tada sve oči bile uprte u nju. Mnogi smatraju da je ona upravo jedna od zaslužnih za vraćanje visoke mode na crvenom tepihu, a njena haljina je bila toliko moćna da je dobila posebnu stranicu na Vikipediji.

Iznenadna odluka o venčanju

Par nije, kako to obično biva planirao jedan od svojih najlepših i najvažnijih dana u životu. Ta odluka je došla iznenadno, nakon nekoliko godina zabavljanja. 

– Zabavljali smo se nekoliko godina i jednom prilikom sam pomislila da li ćemo to uopšte uraditi i pitala ga, a on mi je rekao “hajde da idemo u Vegas večeras”, kaže i dodaje:

– To nije bilo venčanje o kojem sam maštala. To se desilo u trenutku i nosila sam Armanijevo odelo. Nisam mislila da ću se udati u tamnoplavom odelu. Prsten je bio od aluminijumske folije, jer je sve bilo u poslednjem trenutku, ali sam imala svoju deverušu i ličnog fotografa – Herba Ritsa.

Tražila je sebe i menjala se

Sindi je otkrila da je mnogo toga što se desilo sa glumcem bilo uslovljeno njenom mladošću i potrebom da pronađe sebe i shvati ko želi da bude. On je tada bio formiran čovek, dok je ona bila mlada i menjala se. Ipak, kako je priznala, neke stvari je shvatila deset godina kasnije.

Kasnije je za časopis Poter 2015. otkrila da zapravo nisu provodili dovoljno vreme zajedno i da je veza zapala u krizu.

Sindi iz braka sa Gerberom ima ćerku Kaju i sina Prislija. Gir ima dva sina sa suprugom Aleksandrom Silvom i sina Homera kojeg je dobio sa bivšom suprugom Keli Louel.

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /