More stories

  • in

    En Hatavej u beloj haljini

    Stilski niz pobedničkih autfita En Hatavej se nastavlja! Njen najnoviji izgled još jednom dokazuje zašto je ona modna „It girl“.  Oskarovka (41) je prisustvovala događaju koji je u Rimu u Italiji organizovao gigant nakita Bulgari, noseći haljinu koju je dizajnirao Zak Posen, koji je sada kreativni direktor i izvršni potpredsednik Gapa. Prema saopštenju za štampu koje je […] More

  • in

    Nekad najlepša devojčica na svetu očarala Kan

    Francuski model Tilen Blondo, mnogima poznata kao “najlepša devojčica na svetu”, ponovo je privukla pažnju svojim besprekornim stilom na crvenom tepihu Filmskog festivala u Kanu. Uspešna manekenska karijera Nekada najlepša devojčica, danas je uspešan model sa 23 godine i izgleda senzacionalno. Manekenka Tilen Blondo postala je glavna tema kada je, rame uz rame […] More

  • in

    kako izgledati mršavije – Najžena

    Pravi izbor odeće može pomoći da izgledate mršavije i uvek doterano. Stručnjak za modu Suzi Nelson, koja je vlasnik firme „Modes & More“ otkrila je nekoliko trikova u oblačenju koji će vam izdužiti figuru. Pravi izbor donjeg veša “Počnite s dobrim donjim vešom“, savetuje Suzi. To znači da treba da nosite dublje gaćice za […] More

  • in

    Ćerke milijardera – Najžena

    Neke od njih su iritantna i razmažena derišta, druge su uspešne u poslu, dok su mnoge filantropi, a neke od njih vole životinje. Ipak, dve stvari su im svima zajedničke – novac i lepota. I zaista, postoje li dve važnije stvari na svetu danas? Petra i Tamara Eklston  Berni Eklston vredi oko 3,1 milijardu dolara i glavni je izvršni direktor Formule […] More

  • in

    podbradak uklanjanje – Najžena

    Mnogi ljudi imaju podbradak, koji može nastati zbog različitih uzroka, a ne samo gojenjem. Osteopata i direktor londonske klinike „Back 2 Well-being“ Nadija Alibhaji objasnila je kako nastaje podbradak: “Podbradak je uzrokovan dodatnim slojem masnoće koji se stvara ispod kože. Loše držanje može oslabiti mišiće vrata i brade što doprinosi pojavi podbratka vremenom, jer okolna […] More

  • in

    Humanitarno veče učenika OŠ ,,Ratko Mitrović”

    U Osnovnoj školi “Ratko Mitrović” na Novom Beogradu sutra u 18 časova biće održano humanitarno veče poezije i muzike. Humanitarna novčana pomoć namenjena je odeljenju pedijatrije Instituta za onkologiju i radiologiju. Na koncertu će biti postavljene kutije u koje će posetioci ubacivati novac, u skladu sa svojim mogućnostima. Izvođači su đaci škole, a […] More

  • in

    Bela Hadid u providnoj haljini

    Bela Hadid se vratila! Manekenka (27), koja je napravila pauzu od crvenih tepiha i modnih pista u poslednjih nekoliko godina i nedavno izjavila da se povlači iz manekenstva, pojavila se u zadivljujućem izdanju na projekciji filma ,,Apprentice” na Kanskom festivalu 20. maja. Za svoje prvo veliko pojavljivanje na tepihu od 2023. godine, Bela je nosila […] More

  • in

    fileri za usne – Najžena

    Andrea je privukla veliku pažnju na društvenim mrežama kada je objavila nove fotografije na kojima se vide njene estetske korekcije. Ona ima 26 godina, živi u Bugarskoj i zovu je Barbi. Ubrizgala 30 injekcija hijalurona Kažu da je devojka s najvećim usnama na svetu, a njene fotografije izazivaju različite reakcije – od divljenja […] More

  • in

    Lepšu haljinu skoro nismo videli:

    Glumica nosi puter žutu, raskošnu haljinu modne kuće Guči. Oko vrata je nosila neverovatno bogatu dijamantsku ogrlicu koja se savršeno uklapala u njen izgled, čineći je boginjom glamura. Uz ovu neverovatnu haljinu Džesika je obukla plašt koji joj je dao jedinstvenu notu.     E sad, ako bacite pogled na modne piste i instagram profile slavnih trendseterki […] More

  • in

    Lepšu haljinu skoro nismo videli:

    Glumica nosi puter žutu, raskošnu haljinu modne kuće Guči. Oko vrata je nosila neverovatno bogatu dijamantsku ogrlicu koja se savršeno uklapala u njen izgled, čineći je boginjom glamura. Uz ovu neverovatnu haljinu Džesika je obukla plašt koji joj je dao jedinstvenu notu.     E sad, ako bacite pogled na modne piste i instagram profile slavnih trendseterki […] More

  • in

    Dženifer Lopez bez Bena Afleka na premijeri

    Dženifer Lopez izgleda prelepo! Glumica (54) se pojavila na premijeri svog novog akcionog filma, ,,Atlas”, u Egipatskom pozorištu u Los Anđelesu, u glamuroznom izdanju. Lopez je pozirala za obožavaoce na crvenom tepihu, noseći beli gornji deo bez bretela i crnu suknju do poda  u ​​stilu sirene. Njena kosa je bila skupljena u punđu. […] More

  • in

    Idete na svadbu, a ne znate šta da obučete? Izabrali smo tri top kombinacije u kojima ćete sigurno biti primećeni

    Ne možete da se odlučite između crvene haljine i zelenog kombinezona, a bitno vam je da izgledate besprekorno ali diskretno za venčanje bliske prijateljice? Imamo rešenje za vas! Pokušaji uparivanja babine dugačke čipkane suknje i najnovijeg svilenog topića koji ste kupile baš za ovu priliku su gotovi. Izabrali smo tri kombinacije za svadbu za koje […] More

Load More
Congratulations. You've reached the end of the internet.