in

Kako priča Bjanka Sensori?

Bjanka Sensori, Foto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Bjanka Sensori, supruga repera i modnog dizajnera Kanjea Vesta, već godinu dana je na meti negativnih komentara zbog ekscentričnih i golišavih izdanja u kojima se pojavljuje u javnosti.

Najveći skandal par je izazvao tokom posete Italiji, kada su čak i vlasti morale da ih upozore jer su se obnaženi opuštali u gondoli, obilazili istorijske znamenitosti, šetali parkovima…

Dok su prijatelji i porodica izražavali zabrinutost zbog Bjankine nagle promene stila i društvenim mrežama kružile spekulacije da Kanje Vest ima potpunu kontrolu nad njom, ona se nije oglašavala, a sada se na društvenm mrežama pojavio njen stari snimak na kom je čujemo kako govori.

Bjanka Sensori je često na meti kritika zbog svoj stajlinga
Bjanka Sensori je često na meti kritika zbog svoj stajlingafoto: Blackbelts / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

U pitanju je njeno obraćanje na Samitu cirkularne mode (CFS) 2022, kada je Vestova draga izgledala potpuno drugačije.

– Ja sam dizajnerka iz Melburna, u Australiji. Trenutno živim u Los Anđelsu i vodeća sam dizajnerka u kompaniji Yeezy – rekla je Bjanka, koja je u to vreme bila zaposlena u modnoj kući Kanjea Vesta.

Ona je izdvojila više imena s kojima je imala priliku da sarađuje, a istakla je i šta je ono što je pokreće u njenom poslu.

– Moja strast prema arhitekturi leži u izradi, koncepcualizaciji budućnosti izgrađenog prostora i istraživanju odnosa između fizičkog i metafizičkog – rekla je ona.

Mnogi su iznenađeni Bjankinim govorom, najpre zbog akcenta kojim govori engleski jezik, odnosno zbog toga što je Australijanka, a zatim i činjenica da je Bjanka Sensori veoma inteligentna, školovana žena.

“Moram da znam IQ ove žene!”, “Ko bi rekao da se Kanje oženio nekim ko ume ovako da govori”, “Ona je mnogo pametnija od njega”, “Kim Kardašijan i Kanje Vest se verovatno zbune čim ona progovori”… neke su od reakcija. Ipak, najčešća je – kako je moguće da jedna ovako inteligentna i obrazovana žena dopušta da bude pod kontrolom svog muža do te mere da paradira s njom obnaženom kao s komadom mesa.

“Ovakva devojka je pretvorena u marionetu”, “Kako li joj je isprao mozak?”, “Nadam se da i dalje ima priliku da se izrazi ovako elokventno”… komentarišu fanovi mlade lepotice.

Bonus video:


01:28

ESPRESO TIKTOK: NOVI ALBUM JELENE KARLEUŠE

(Espreso/Glossy/T.S.R. Prenela: I.R.)