in

Šminka koja stoji apsolutno svima

Printscreen/TikTok/g.torres_makeup

Izbor prave šminke koja se lako kombinuje uz svaku odevnu kombinaciju deluje kao nemoguća misija. Često mislimo da potrebno izdvojiti nekoliko različitih ,,look-va” i izdvojiti gomilu novca kako bismo postigli željeni izgled, pogotovo kada su u pitanju senke za oči. Međutim, zaista nije tako.

,,Nije me briga koje boje je vaša koža. Nije me briga koje boje su vam oči. Nije me čak ni briga šta nosite. Garantujem da će ova kombinacija senki stajati svima.”. TikTok kreatorka Lupe je odvažno započela svoj tutorijal.

 

 

Za ovaj izgled potrebni su:

  • neutralne senke za oči
  • četkice za senke
  • selotejp

Postupak: Počnite od tamnijih senki i završite sa svetlim. Zalepite selotejp ispod oka. Sa malom četkicom nanesite najtamniju senku, iscrtavajući liniju. Koristite liniju selotejpa kako biste bili što precizniji. Potom senku koja je za nijansu svetlija od prethodne nanesite iznad nje i dobro je razmažite. Sa najmanjom četkicom koju posedujete, nanesite još svetliju senku iznad druge senke i ponovo dobro razmažite. Najsvetliju senku nanesite na uglove oka. Odlepite selotejp i nanesite maskaru ili veštačke trepavice. I to je sve! 

 

Bonus video: