in

Megan Foks u vešu sa crnom čipkom

Glumica, Foto: Profimedia

Megan Foks ne pojavljuje se tako često u javnosti, ali svaki put kada to uradi napravi spektakl!

Glumica ovih dana, kao i većina holivudske elite, boravi u Las Vegasu, gde je sinoć održan Superboul, a ona se pojavila na nekoliko zabava i žurki koje su održane pre i posle samog spektakla. No, Megan je napravila “žurku” i na svom Instagramu.

Naime, lepa 37-godišnjakinja na ovoj društvenoj mreži podelila je niz se*si fotografija iz hotela koje je jednostavno opisala jednom rečju “Mama”.

Megan Foks na ovim fotkama pozira u dvodelnom kompletu u sivoj boji u kome se zaputila u noćni provod, iako je jasno da je više prilagođen spavaćoj sobi negoli javnom izlasku.

Provokativan set sačinjen je od gaćica sa crnom čipkom i korseta na pertlanje koji je istakao bujni dekolte holivudske zvezde. Megan je izdanje zaokružila dubokim crnim kaubojkama sa crvenim detaljima i predimenzioniranom kožnom jaknom. Opredelila se za jaku, vamp šminku i modernu frizuru – priklonila se trendu takozvane “mokre” kose.

Fotografije su prikupile preko milion lajkova i brojne reakcije Instagram korisnika – neki su oduševljeni, ali velika je grupa onih koji su zgroženi njenim isuviše izazovnim stilom odevanja koji Megan forsira već nekoliko godina unazad.

“Nekada najlepša žena Holivuda sada izgleda kao striptizeta iz Vegasa”, “Što je karijera slabija, to je više golotinje”, “Zašto sama sebe tako degradira?”, “Veoma lepa žena koja pogrešno insistira na veštačkom seksepilu – to je ne čini poželjnijom”, “Ovakve slike su slike očajnice željne pažnje, a ne samouverene žene”, samo su neki od komentara.

Bonus video:


05:10

ČOLA NAPRAVIO LOM U BUDVI: Espreso na licu mesta

(Espreso/Blic žena/Stefana Pavlović/prenela:B.S.)