in

Kraljevski batler otkrio tajne porodice, klupko se odmotava

Kraljevski batler otkrio tajne porodice, klupko se odmotava

Vojvoda od Saseksa (39)  posetio je ove nedelje London  kako bi proslavio 10. godišnjicu Invictus Games. Ovo putovanje je bilo njegovo prvo putovanje otkako je u martu saznao za dijagnozu raka njegove  snaje Kejt Midlton.

Međutim,  nade u kraljevsko pomirenje su srušene  u utorak kada su Harijevi predstavnici  potvrdili za The Post  da se neće sastati sa svojom porodicom, posebno kraljem Čarlsom III, zbog kraljevog “punog” rasporeda. Nijedan član kraljevske porodice nije prisustvovao proslavi Invictusa u sredu u katedrali Svetog Pavla. Za bivšeg kraljevskog batlera Granta Harolda, kraljevsko okupljanje jednostavno nije na planu uskoro.

-Uvek sam govorio da mislim da postoji mogućnost, ali kako vreme prolazi i što više čujemo i vidimo, mislim da je njihov ponovni susret sve manje verovatan – Harold, koji je radio za Čarlsa sedam godina. 

On je progovorio i o eventualnom pomirenju princa Harija i Kejt Midlton čemu su se mnogi nadali.

Profimedia, Tanjug/AP

Princ Hari i Kejt Midlton

– Uvek sam mislio da bi Kejt bila ta koja bi to prekinula jer je imala dobar odnos sa Harijem. Međutim, kako vreme odmiče, mislim da je to sve manje verovatno – rekao je Harold .

Prošle nedelje je objavljeno da princ Vilijam nije bio zainteresovan da se sastane sa svojim mlađim bratom. I ne samo to, već je i kraljevski pisac Kristofer Andersen tvrdio da  Vilijam ne pušta  „svog brata nigde blizu bolesne žene“.

Čini se da i drugi članovi kraljevske porodice zauzimaju sličan stav, jer niko nije prisustvovao proslavi 10. godišnjice Invictus Games u sredu. Umesto toga, članovi kraljevske porodice, uključujući kraljicu Kamilu, vojvodu i vojvotkinju od Edinburga, princezu Anu i vojvodu i vojvotkinju od Glostera, pridružili su se kralju Čarlsu III i njegovim 8.000 gostiju na zabavi u bašti Bakingemske palate udaljenoj samo šest kilometara.

Hari, koji  je na svoj događaj stigao sam, održao je čitanje u londonskoj katedrali Svetog Pavla kako bi obeležio deceniju od inauguralnih Invictus Games održanih u prestonici.

BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Princ Hari i Megan Markl i dalje ne komuniciraju sa članovima porodice

Unutra su mu se pridružili rođaci njegove pokojne majke princeze Dajane, uključujući njegovog ujaka i tetku Erl Spenser i ledi Džejn Felouz, koji su pozdravili vojvodu zagrljajem. Princ Vilijam nije prisustvovao nijednom događaju, već je u sredu ujutru obavio kraljevski angažman u zamku Vindzor i proveo dan sa  svojom ženom obolelom od raka i njihovo troje dece.

Hari je u četvrtak već bio na putu za londonski aerodrom Hitrou, gde je uživao u tajnom susretu sa svojom suprugom Megan Markl, pre nego što je par odleteo u Nigeriju.

 

BONUS VIDEO:Autorska prava Republika.rs / Tekst / Slika / Video /