in

Test ličnosti: Šta ste prvo ugledali

Lepa slika umetnika Oktavija Okampa na početku može da vas zbuni. Na njoj kao da se nešto čudno dešava. Ali to je samo u nekoliko prvih sekundi. Baš u tim prvim sekundama, ono što prvo ugledate može da vam otkrije nešto važno o vama samima. Ovaj test ličnosti otkriva dosta toga o vama!

Šta vidite na slici?

Cveće

Cveće obično simbolizuje lepotu i prosperitet. Pruža radost. To što ste prvo ugledali rascvetalo cveće znači da imate siguran i pravilan duhovni razvoj.

A uz to, i da se krećete u dobrom pravcu i da vas očekuje uspeh. Ovaj uspeh može da bude povezan sa poslom ili sa novom ljubavnom vezom. Ne opirite se, sigurno vas očekuje zadovoljstvo.

Maska

Maska može da ukazuje da se nalazite u procesu transformacije. Ona može da simbolizuje različite aspekte vašeg života i vaše ličnosti. Možda imate jednu masku koju koristite za posao, drugu za komunikaciju sa roditeljima, a treća je namenjena prijateljima.

Međutim, tako samo pravite poteškoće jer može doći do sudara maski. Da li ste zadovoljni time kakvi ste ili je vreme da otkrijete novo lice za sebe?

Žena

Žena simbolizuje intrigu. Ako vidite lik lepe mlade žene, to može da znači da vas očekuju nove mogućnosti, radost, sreća, bogatstvo i uspeh. Žena raščupane kose označava opasnost, pa bi možda trebalo da obratite više pažnje na svoju okolinu.

List

List je simbol radosti, izobilja i dostignuća. Posebno ako je zelen i svež. List označava sreću i uspeh na profesionalnom planu, a i u ljubavi. Očekujte bezbrižan život, pun radosti i dešavanja. Sa druge strane, zeleni list može da znači i brak u bliskoj budućnosti, kao i dobijanje nasledstva.

Izvor: Prva