in

Svaki vozač ima svoje navike

Svaki vozač ima svoje navike

Svaki vozač ima svoje navike u automobilu – od toga kako namesti sedište, do odabira muzike i držanja volana. Sve to povezano je sa karakterom i osobinama, a ponajviše položaj ruku. Držite li obe šake na volanu ili samo jednu?

Foto: Shutterstock

Ako je odgovor samo jednu, dok je druga na menjaču to znači da ste vrlo jednostavni. Okruženi ste bliskim ljudima i radije imate mali broj njih oko sebe nego gomilu. Ljudi vas poštuju i najviše kod vas vole to što niste skloni drami.

Ako držite obe ruke na sredini volana vi ste osoba koja ne voli sukobe. Ponekad podignete glas, ali to je samo onda kada ste već jako iznervirani. Samo želite mir i dobre odnose sa drugima.

One osobe koje grčevito drže volan na gornjoj strani sa obe ruke voze onako kako su naučili u autoškoli i strogo se drže propisa. Ako spadate među ovakve, vi ste perfekcionista i mnogi bi hteli da budu poput vas.

Samo jedna ruka vam je na volanu i opuštena je? Skloni ste avanturama i volite adrenalin. Takav način života baš i ne raduje vašu okolinu jer brinu za vas, prenosi Bright Side.