in

Stalo mu je do vas, ali i oni imaju svoje snove

Uglavnom su žene te koje maštaju o savršenoj ljubavi i princu na belom konju. Međutim, i muškarci imaju svoje snove i očekivanja.

Foto: Shutterstock

I pod time ste, verovatno, pomislili da očekuje da im žena ispunjava sve želje. To jeste tako, ali isto tako oni žele srećnu i ispunjenu ženu.

Tačnije, postoji osam tajnih stvari koje svaki muškarac želi:

1. Voli kad ga iznenadite

Vaš muž će ceniti vaše napore da ga iznenadite. Može biti bilo šta! Pripremite mu romantičnu večeru, odvedite ga na uzbudljivo putovanje ili mu nacrtajte portret. Postoji toliko mnogo opcija.

2. Voli kada ste iskreni sa njim

Muškarci mrze laži. Važno je biti potpuno iskren prema njemu. Učinite sve što je moguće da izgradite jaku, poverljivu vezu i svideće mu se.

3. Voli duboke razgovore sa vama

Većina muškaraca želi da nađe nekoga sa kim će razgovarati o ozbiljnim temama. Trebalo bi da poštujete njegove misli, razgovarate o zanimljivim knjigama i igrate intelektualne igre sa njim.

4. Voli kada brinete o njemu

Kad se vaš muškarac vrati kući sa posla, želi da brinete o njemu. Voli kada ga sretnete kod kuće sa osmehom, poljubite ga i večerate sa njim.

5. Voli kada brinete o sebi

Svi muškarci vole samouverene žene. Kad volite sebe, imate poverenja u sebe.

6. Žele da znaju da ste srećni

Vaš muž zaista želi da vas usreći. Pa ako mu kažete koliko ste srećni, on će biti zadovoljan.

7. Želi da mu verujete

Ženama može biti teško da shvate da je muškarcima potreban prostor. Ako vaš muž želi da se druži sa svojim prijateljima, trebalo bi to i da mu dopustite. Verujte mu i on će verovati vama.

8. Voli da se oseća cenjeno

Niko ne voli da ga kritikuju. Trebalo bi da pronađete načine da ga razveselite i pomognete mu da se oseća cenjenim.