in

Postoji nekoliko značenja – evo šta znači poljubac u snu

Postoji nekoliko značenja – evo šta znači poljubac u snu

Da li se i vama često dešava, kada utonete u san, da sanjate kako ljubite, ili barem želite da poljubite neku osobu? Evo šta znači poljubac u snu!

Foto: Shutterstock

Ako u snu vi dajete poljubac, to simbolizuje obostranu ljubav. Vi ste romantična duša koja pamti svaki trenutak proveden sa voljenom osobom. Prošli ste razne periode i faze koje su samo potvrdile da ste stvoreni jedno za drugo i da je vaša veza nešto za šta se vredi boriti.

Sanjati da ste dobili poljubac

Ukoliko dobijete poljubac u snu, to implicira da ćete se posvađati ljubavnikom/ljubavnicom. Iako zvanično niste zajedno, počeli ste da se vezujete za osobu sa kojom se povremeno viđate. Želeli biste da budete više uključeni u njegov/njen život što će izazvati brojne sukobe i teške reči.

Sanjati da vam je neko ukrao poljubac

Kada vam neko u snu ukrade poljubac, to je upozorenje da se čuvate lažnih ljubavnih izjava. Moguće je da će vam se udvarati osoba koja će samo biti dobra na rečima, dok će dela biti slabija strana. Obećavaće vam kule i gradove, ali čim vidi da se vezujete i očekujete nešto, počeće da vas izbegava i da se distancira od vas.

Sanjati da ste nekome ukrali poljubac

Ako vi nekome ukradete poljubac, to označava upornost. Vi ste osoba koja je sigurna u sebe i koja ne odustaje dok ne dobije ono što želi. To što se u početku nekome ne svidite, ne shvatate suviše lično, već činite sve da dotična osoba uvidi svoju grešku i da promeni mišljenje

Sanjati da ste izbegli poljubac

Ukoliko u snu izbegnete poljubac, to ukazuje da ćete biti drski. Moguće je da više ne znate kako da odbijete osobu koja vam se ne sviđa zbog čega ćete preterati i poneti se bezobrazno. U početku će vam biti žao, ali shvatićete da je to jedini način da ga/je se otarasite, piše 24sedam.