in

Postoje određena pravila – Ovo su znaci koji pokazuju da niste spremni za novu vezu

Pre nego što se upustite u novu vezu, budite sigurni da znaci na koje ćemo vam ukazati ne važe za vas. Međutim ako prepoznate neki od datih znakova kod sebe, pametno bi bilo da odvojite još neko vreme dok rešite sporne stvari.

Foto: Shutterstock

Nesrećni ste

Ako se u suštini ne osećate dovoljno srećno sami sa sobom, ne možete očekivati da ćete uz nekog drugog pronaći sreću. Naša istinska sreća dolazi iznutra i ako niste zadovoljni sobom, vi zapravo koristite osobu sa kojom želite da se upustite u vezu.

Lako ćete proveriti da li je ovo slučaj sa vama – samo razmislite o tome da li na datu osobu pomišljate osim u slučaju kada želite da odete u provod, kupovinu ili skupoceni spa centra.

Niste preboleli bivšeg

Ovo je svakako jedan od najočiglednijih znakova da niste spremni za novu vezu. Ako ste tek nedavno raskinuli sa dečkom i još uvek gajite snažna osećanja prema njemu, nema smisla da pokušavate u nečijem naručju da suzbijete ta osećanja.

Potrebno vam je vreme, da sagledate svoja osećanja, raščistite sa bivšim u svojoj glavi i krenete u nove ljubavne avanture laganim tempom. Ne postoji propisano vreme koliko imate pravo da tugujete, zato ne žurite.

Mnogo ste zauzeti

Ako ste upravo diplomirali i primljeni na prvi posao, pri čemu radite još nekoliko projekata sa strane kako bi sebi obezbedili dodatni novac, mogli biste da razmislite koliko vremena zapravo imate u datom trenutku za novu vezu.

Iako smo u stanju da za sve nađemo vremena ako nam je zaista stalo, važno je da budete iskreni prema sebi i sagledate svoja osećanja prema datoj osobi. Ako imate utisak da biste morali da otkazujete sastanke sa njim zbog drugih obaveza, možda je bolje da malo raščistite raspored.