in

Pomalo iznenađujuće – ova stvar je muškarcima bitnija od vođenja ljubavi!

Na ovaj način mu jednostavno pokazujete da ga zaista volite i da će uvek imati podršku sa vaše strane. Iako postoji stereotip, koji je teško ukloniti, da je svim muškarcima samo jedno u glavi kada su žene u pitanju, jedan terapeut je dokazao suprotno. Ova stvar je muškarcima bitnija od vođenja ljubavi!

Foto: Unsplash

Muškarcima ipak nije samo do seksa (iako u nekim situacijama ne razmišljaju kako treba) i može se reći da su i oni vrlo emotivni, samo što neće to otvoreno da priznaju ili pokažu.

Verovatno ćete se iznenaditi kada ovo pročitate, ali muškarcima su od seksa bitniji nežni dodiri, puni emocija. Nebitno da li mu nešto govorite, šapućete, ćutite, gledate ga ili žmurite – uživaju u blagim dodirima i maženju, jer ih to opušta i daje im do znanja da su prihvaćeni, kao i da se osećate sigurno kada ste sa njim.

Na ovaj način mu jednostavno pokazujete da ga zaista volite i da će uvek imati podršku sa vaše strane.

Tako da sledeći put znate, milujte ga po licu i gledajte ga zaljubljeno, a njemu će srce biti puno, iako vam možda neće pokazati zbog čuvene “alfa – mužjak” fasade koju većina muškaraca ima. Ova stvar mu mnogo znači i može biti bitnija od vođenja ljubavi!

Izvor: Prva