in

Nije neobično – evo šta znači kada sanjate da ste prevarili partnera

Ovakvi snovi će vas podstaći da ‘kopate dublje’ za značenjem kada se probudite… Evo šta znači kada sanjate da ste prevarili partnera!

Foto: Shutterstock

Tereza Čeng stručnjak za anlizu i značenje snova i uloge podsvesti na pojedinca, objasnila je da je simbolika intimnih odnosa ‘opojna’, i da će ih koji sanja upotrebiti kako bi vas podstakao da ‘kopate dublje’ za značenjem kada se probudite.

Sanjali ste da ste prevarili partnera i sada ste zabrinuti? Niste jedini, stručnjak tvrdi da su takvi snovi potpuno normalni i to je zapravo poprilično uobičajeno. Tereza Čeng ispričala je šta vam um poručuje ako redovno sanjate da imate aferu, piše “Mirror”.

– Nije čudno ako sanjate da imate aferu. Ali, pitate se šta sve to znači? Afere su vrlo česta tema snova. Svako ih ima, čak i oni koji su u dugim i zdravim vezama. To je potpuno normalno jer su ljudi znatiželjna bića i u svojim snovima možemo sigurno istraživati ​​erotske scebaruhe bez da ikoga da povredimo. Nema potrebe da osećate krivicu. Varanje u snovima je normalna pojava. To ne znači da želite da varate, ali to je obično znak da varate sami sebe u nečemu, a vaš zadatak je otkriti što je to nešto – objasnila je.

– Snovi kada ste prevarili partnera tiču ​​se vaših intimnih potreba. Zato se možete probuditi posle “vrućeg sna” o nekome ko vas zapravo nervira u stvarnom životu, u koga uopšte niste zaljubljeni. Kada se to dogodi, ključna je prva reč koja vam padne na pamet kada pomislite na tu osobu. Ta povezanost koju imate s tom osobom je ono sa čime vaš sanjarski um želi da postanete intimniji. Možda je to neka osobina koju morate bolje da razumete u sebi ili neki aspekt sebe koji poričete, ili nešto što morate da otkrijete u sebi. Na primer, ako vam se vaš kolega ne sviđa, ali on ima sjajan smisao za humor, a vi ste skloni da život shvatate preterano ozbiljno, vaš sanjarski um “uvalio vas je” u romansu s tim kolegom kako bi vas podstakao da se razvedrite – kaže Tereza.

Dodala je da je važno zapamtiti da san nikada nije o osobi s kojom varate, već da je sve u vama i onome na čemu je potrebno da radite, odnosno koje aspekte vaše ličnosti morate da razvijete, razumete ili da prihvatite u sebi kako biste se razvijali.

– Ako vaš san uključuje partnera koji vas vara, značenje se prenosi na vaš odnos. Možda ste vi ili vaš partner bili preokupirani i zanemarujete svoju vezu. Ili vam možda posao, ili interes, ili čak voljeni kućni ljubimac oduzimaju mnogo vremena, ili su možda stvari postale previše rutinske između vas dvoje u spavaćoj sobi. Vaš sanjarski um koristi taktiku šoka kako bi vašu budnu pažnju privukao natrag na vaš odnos. Možda ćete morati malo začiniti stvari ili jednostavno provesti više kvalitetnog vremena zajedno – rekla je.

A ako sanjate bivšeg partnera, nema razloga za paniku – to ne znači da ste još uvek zaljubljeni u osobu iz prošlosti.

– Možda ponavljate slične obrasce odnosa u svojoj trenutnoj vezi i vaš um vam šalje upozorenje da ne dopustite da se istorija ponovi. Vaš bivši bi mogao biti i simbol avanturističkog osećaja koji možda nedostaje u vašem budnom životu. Možda ćete morati pronaći taj opojni osećaj strasti u drugim područjima života, na primer, da radite ono što volite ili da promenite svoj način razmišljanja i budete optimističniji – zaključila je.

Izvor: Prva