in

Komunikacija je veoma bitna stavka

Komunikacija u vezi je jedna od najbitnijih stavki. Ukoliko vi i vaš partner uvek imate temu za razgovor i lako ga započinjete, veza se kreće u dobrom smeru.

Foto: Shutterstock

Međutim, i pored toga, muškarac će o nekim stvarima pričati samo pod određenim uslovima.

Potrebno je da ga o nekim stvarima konkretno pitate, ali, ono što je važnije jeste da je za pitanja ovog tipa neophodno da vas on zaista voli.

Dakle, ako želite da proverite partnera, pitajte ga o ovim stvarima.

Ove su tajne koje muškarci otkrivaju samo ženi koju vole.

Voli da vas jako zagrli

Zaljubljen čovek je spreman da dodiruje svoju voljenu danima. Vaša voljena osoba vam nikada nije rekla kako je dobro spavati u vašem zagrljaju? Postavite mu ovo pitanje. Verujte, odgovor će vas iznenaditi.

Plaši se da će vas izgubiti

Najčešće muškarci pokušavaju da od svojih najmilijih sakriju činjenicu da i oni mogu biti uplašeni. On možda ne govori direktno o tome, ali se u stvari boji da će vas izgubiti. Pokušajte da ga nekako pitate kako on zamišlja život bez vas.

Potreba za emocionalnom podrškom

Muškarac će pokušati da učini sve kako ne bi pokazao da mu je potrebna pomoć. Kada poznajete svog partnera dovoljno dobro, naučićete da osećate bez reči kada ga treba podržati. Ali bolje je da pitate direktno.

Seksualne fantazije

Seksualnost se često prepliće sa krivicom i stidom. I skrivene želje vaš partner može sakriti iza sedam brava. Pokušajte da ga pitate o tome.