in

Ključ je u vama – kako da promenite status veze ako ste dugo sami?

Mnogi ljudi uživaju u samoći, odnosno vremenu koje imaju samo za sebe, svoje želje i prohteve. Istini za volju, biti sam ima mnogo prednosti, a raspodela vremena, na način na koji vi to želite, zaista zvuči primamljivo. Kako da promenite status veze ako ste dugo sami?

Foto: Unsplash

Međutim, čovek nije rođen da živi sam, pa je potpuno prirodno takav način života, u nekom trenutku, prestane da vam odgovara. A onda se zapitate kako da upoznate nekoga i promenite status veze.

Sve što je potrebno jeste da primenite ovih nekoliko saveta i uživajte u rezultatima.

1. Suočite se sa ključnim problemima

Ako očajavate što još niste upoznale pravog muškarca, pozabavite se temama koje obično stoje u pozadini. Pod tim mislimo na sigurnost u sebe i sposobnost prihvatanja drugih onakvima kakvi jesu. Pronađite način da podignete samopouzdanje. Za početak, prihvatite sebe.

2. Ugušite pesimizam

Nemojte sebi da dozvolite da se izgubite u negativnim mislima i samosažaljenju. To vas vodi u očajnički tango – tražite životnog partnera u svakom momku kojeg upoznate i fokusirate se na to koliko se uklapa u vaš ideal. Izađite iz okvira. Dajte priliku nekome ko se i ne uklapa savršeno u vaš svet.

3. Optimizam

Ovo nekada deluje kao prilično teško, ali nije nemoguće sačuvati optimizam. Stručnjaci kažu da se to uči, pa biste, ako vam teško ide, trebalo više da se potrudite. Preduzmite jednostavne korake kao što su pronalaženje hobija, razne aktivnosti ili bilo šta drugo, piše 24sedam.

Krenite u teretanu ili na fitnes i osetićete se bolje, a imaćete i više energije. A kad smo kod toga, ništa nije više seksi od pozitivne energije.

4. Izađite!

Družite se sa veselim ljudima i prihvatajte pozive za izlaske, kafe, žurke… sve što podrazumeva dobar provod. Budite otvorene ka novim mogućnostima i opustite se. Naučite da se zabavljate i videćete – ostalo će doći samo.