in

Jedan je malerozan, drugi je srećan

Kupujete novu kuću ili stan? Lokacija, sigurnost i cena su tri glavne stvari koje treba uzeti u obzir, ali ako pitate numerologe postoji još jedan mali detalj o kom treba razmisliti: broj kućne adrese. Evo šta znači vaš kućni broj!

Foto: Unsplash

Numerolozi tvrde da kupovinu ne treba da temeljite na adresi i broju, ali broj na vašoj adresi može da posluži kao vodič piše BluePrint.

Numerolozi tvrde da se nekretnine s brojem 8 bolje prodaju, a one s brojem 4 ili 13 manje.

Ako je vaš kućni broj 125, “pravi broj” dobijate tako šte ćete sabrati 1+2+5 = 8. Za stambene jedinice koje imaju slova u sebi (tj. 15Q, 21B, itd.), svakom slovu dodelite jedan broj od 1-9.

Na primer, A=1, B=2, C=3… I=9, vratite se na 1 za slovo J, i tako dalje. Ako je adresa u rasponu od brojeva 1-9, nije potrebno računati.

Evo kratkog pregleda značenja svakog broja:

1 – Broj jedan simbolizuje novi početak, što ga čini savršenim za mlade porodice ili osobe koje se osamostaljuju.

2 – Dom u kome se sarađuje i koji je pun razumevanja. Takođe se veruje da jača veze i brakove.

3 – Ova adresa ima dosta pozitivne i kreativne energije, savršena je za strastvene zabave i umetnike.

4 – Broj četiri ima lošu reputaciju kao nesrećan broj koji simbolizuje kraj ili smrt. Ali, on takođe znači stabilnost i sigurnost.

5 – Ovaj je broj savršen za avanturiste i ljubitelje uzbuđenja, a povezan je i s opuštanjem i promenama.

6 – Ovo je najbolji broj za negovanje odnosa. Sloga i strpljenje prisutni su na ovoj adresi. Šest je jedan od srećnih brojeva.

7 – Introvert ste ili samac? Ovo je savršeno za vas, sedam označava samoću i mir, omogućuje vam pravi prostor za samorazvoj.

8 – Ovo je najsrećniji broj. Dobiti ovaj broj je poput dobitka na lutriji, može vam doneti dobro zdravlje, novac i zdrave odnose.

9 – Srećan za žene, broj devet podstiče samopouzdanje, postizanje ciljeva i finansijski rast. Bolji je za samce nego za porodicu.

Šta ako imate loš broj?

Tradicionalno, domovi s brojem 8 uvek će imati sreće jer se u numerologiji veruje da broj 8 simbolizuje bogatstvo, prosperitet i obilje. Isto vredi i za broj devet.

Ali, osobe s kućnim brojem četiri trebalo bi da budu posebno oprezni. Poznato je da je broj 13 nesrećan, pogotovo jer ako saberete 1 i 3 dobijate 4. Veruje se da je broj četiri nesrećan jer zvuči slično reči “smrt” na kineskom.

Naravno, pored numeroloških prognoza iza svega se krije i dosta sujeverja, ali svakako je zabavno sagledati broj adrese i kako vaš život teče u odnosu na njega.

Izvor: Prva