in

Želi po svaku cenu – zlatni retriver osvojio internet pokušavajući da se domogne čipsa

Jedan je zlatni retriver osvojio internet i nasmejao mnoge korisnike svojim neuspešnim pokušajima da ukrade hranu drugim putnicima tokom vožnje vozom.

Četiri slike koje su postale viralne na društvenim mrežama savršeno prikazuju frustraciju gladnog psa koji je uočio grickalicu, u ovom slučaju kesicu čipsa, a zatim mu je postalo jasno da ne može da dohvati hranu.

Na slikama, a kasnije i videu, koji su osvanuli na Instagramu vidi se zlatni retriver kako zuri kroz otvor između dva sedišta kod putnika koji sede iza njega. Sledeća slika pokazuje psa kako kreće napred, gurajući njušku kroz otvor u potrazi za grickalicama na stolu, ali bez uspeha.

Na trećoj slici, retriver je isplazio jezik, jasno pokazujući želju da dođe do navedenih zalogaja i nalazeći se samo nekoliko centimetara od svog plena.

Na kraju, besan i željan ukusne poslastice, pas pokazuje putniku svoje zube i nezadovoljstvo što nije uspeo da dođe do čipsa.

Slike su brzo oduševile i nasmejale brojne korisnike društvenih mreža, a mnogi su u komentarima otkrili kako se nadaju da je priča dobila srećan kraj. “Moram da čujem kraj?! Je l’ bio srećan? Za psa, naravno”, “Da sam ja na mestu putnika, dala bih mu ceo čips”, glasili su neki od komentara.