in

Teško izgovaraju “da” – znakovi horoskopa koji se teško odlučuju za brak

Pronaći srodnu dušu, venčati se i provesti sa njom život nešto je o čemu svako sanja, nešto što životu daju potpuni smisao. Ili baš i ne? Ovo su znakovi horoskopa koji se teško odlučuju za brak.

Foto: Shutterstock

Neki ideju braka ne smatraju toliko privlačnom i to je sasvim u redu, jer svi smo mi različiti. I među znakovima horoskopa ima onih koji se ređe odlučuju na brak, a ovih pet to rade najređe.

Oni se teško odlučuju za brak:

Ovan – Ljudi rođeni u znaku Ovna imaju česte promene raspoloženja i tvrdoglavi su po pitanju raznih stvari. Vole da imaju slobodu, da rade ono što žele i kako žele. Ne sviđa im se ideja da bilo kome moraju da odgovaraju ili da se pravdaju za svoje postupke.

Blizanci – Oni nisu baš sigurni oko ideje braka, odnosno što bi on trebao da predstavlja. Brine ih da će im ulazak u bračne vode doneti monotoniju i dosadu i da će se osećati sputano. Zbog toga im ideja braka nije privlačna.

Devica – One su previše zaokupljene elanom koji ih pokreće i postizanjem vlastitih ciljeva. Uvek su okupirane brigom oko sitnih detalja, pa same sebe ubeđuju da će da se odluče na brak onda kada sve završe. Ali za perfekcionističke Device nikada u potpunosti nije sve rešeno, pa pripadnici ovog znaka neretko ostaju samci.

Strelac – Oni su nezavisni ljudi, koji vole sopstveno društvo i koji imaju svoj svet ekscentričnosti. Retko kad požele da dele sa nekim život ili da se venčaju.

Vodolija – Oni se plaše da se otvore drugim ljudima, jer ne žele da im neko povredi osećanja. Vodolije imaju osećaj da ih niko ne razume i da im niko ne može dati bezuslovnu podršku, koja im je potrebna.

Izvor: Prva