in

Slabe tačke – evo šta svaki znak mora da zna da bi mu veza uspela

Iako mnogi od nas misle da samo mi znamo najbolje kako bi trebalo da postupamo u našim vezama, ponekad je dobro poslušati savet “od spolja”, jer je drugima lakše da objektivno sagledaju stvari i uvide koje su naše “slabe tačke”.

Foto: Shutterstock

Ovan

Pažljivo birajte svoje bitke, ne svađajte se “do krvi” i ne izgovarajte stvari u žaru trenutka, jer ćete se sigurno pokajati.

Bik

I vi i vaš partner morate malo da dišete. Dajte svom partneru do znanja da ga volite, ali s vremena na vreme mu dajte i prostora, jer će to i vama prijati.

Blizanci

Nemojte se izgubiti u vezi. Negujte i svoja solo interesovanja. Ukoliko to ne uradite, vremenom ćete početi da zamerate svom partneru.

Rak

Verujte svom partneru, opustite se, izađite iz svoje čaure. On vas voli i sigurno se neće dogoditi ništa loše ukoliko se jednostavno prepustite.

Lav

Neka i vaš partner zablista. Zapamtite da se svet ne vrti samo oko vas. Obasipajte ga pažnjom, jer on to zaslužuje.

Devica

Prihvatite i shvatite da ljudi greše. Nemojte biti strogi prema svom partner, jer ne biste voleli ni da vaš partner vama lovi svaku grešku, analizira je i od nje pravi veći problem nego što to zaista jeste.

Vaga

Postavite se, zauzmite stav i iznesite i svoje potrebe na videlo. Dobar partner će to poštovati i trudiće da ih ispuni.

Škorpija

Prestanite da se zamarate glupim raspravama, svađama i prepirkama. Ukoliko nastavite sa ljutnjom duže nego što je potrebno, od malog problema napravićete veliki.

Strelac

Vodite računa o svom tonu, svojim pomalo oštrim mišljenjima i pazite na osećanja svog partnera. Ako vam je zaista stalo, pokušajte to malo da uvijete, pre nego što išta izgovorite.

Jarac

Opustite se! Vaš lični i vas poslovni život su dva odvojena segmenta, ne dozvolite im da se mešaju.

Vodolija

Prestanite da glumite sveznalicu. Ako nešto znate, ne morate to svima da obelodanite. Ponekad i vaš partner želi da bude taj koji će nešto uspešno da razreši. Ne dozvolite da to budu vaše slabe tačke.

Ribe

Nemojte stalno da se predajete. Neke borbe moraju da se izbore do kraja, u suprotnom će vam se ljutnja nagomilavati dok ne puknete.

Izvor: Prva