in

Previše se oduševljavaju – znakovi horoskopa koji su previše intenzivni na prvom sastanku!

Kada prvi put izlazite sa nekim, verovatno ste užasno nervozni. Sa leptirićima u stomaku i srcem na rukavu, upuštate se u istraživanje potencijalne romanse. U takvom trenutku, susret sa osobom koja je previše oduševljena vama i koja vas guši pažnjom može biti pomalo uznemiravajuć, posebno ako je poznajete vrlo kratko ili je upoznajete po prvi put. Ovo su znakovi horoskopa koji su previše intenzivni na prvom sastanku!

Foto: Burst

Dakle, danas ćemo pogledati znakove zodijaka koji će možda biti previše intenzivni na prvom sastanku.

Jarac

Jarčevi imaju za cilj da udovolje, tako da možete očekivati da saznaju sve o tome šta volite i šta ne volite pre vašeg sastanka, kako bi bili potpuno spremni da vas obore sa nogu.

Možda prerano otvore svoja srca i ispričaju vam sve o svom životu, ali to može biti i osvežavajuće iskreno. Međutim, njihov entuzijazam može biti malo odbojan onima koji vole polako da se upoznaju sa svojim novim potencijalnim partnerpm.

Škorpija

Škorpije ne pokazuju svoje emocije tako lako i izuzetno su teške za čitanje. Međutim, kada je u pitanju prvi sastanak, možete očekivati da će biti intenzivni, strastveni partneri koji izgledaju 100 posto zaljubljeni u vas.

Njihova želja da istraže fizičku intimnost odmah na prvom sastanku može učiniti da se osećate kao da su previše entuzijastični za vaš ukus.

Blizanci

Iako Blizanci nisu baš privrženi partneri, oni će biti ti koji će poželeti da vas drže za ruku tokom celog sastanka. Verovatno će vas nazvati prerano nakon dejta i reći vam da im već nedostajete.

Međutim, ne treba mešati njihov entuzijazam sa očajem, jer su samo odlični u flertovanju.

Devica

Device se možda vezuju za svoj šarm i intelekt, ali količina spremanja koja prethodi njihovom prvom dejtu govori vam to koliko su entuzijastične po pitanju istog.

Ljudi rođeni u ovom znaku zodijaka ne vole da prepuštaju stvari sudbini, radije bi da besprekorno osmisle i isplaniraju sve, kako bi razvili savršenu romansu.

Izvor: Prva