in

Posle njih nikada nećete biti isti

Posle njih nikada nećete biti isti

Svako se drugačije nosi sa raskidom, ali određeni horoskopski znakovi će vas, nakon prekida veze, u potpunosti “slomiti”. Ovo su najveći srcolomci Zodijaka.

Foto: Shutterstock

Ukoliko ih na bilo koji način uvredite, vratiće vam najmanje duplo, a ogromne su šanse i da će vam pripremiti i najokrutniju kaznu.

Posle njih više nikada nećete biti isti, a ovo su najveći srcolomci Zodijaka.

Ovan

Ovnu nije problem da povredi ljude oko sebe jer mu zapravo nije ni stalo do njih. Kada odluči da prekine kontakt to će i uraditi, potpuno hladno i bezosećajno i bez razmišljanja o tome da li će svojim postupcima nekome slomiti srce.

Ukoliko sa Ovnom pokušate da razgovarate o tome, po pogledu ćete shvatiti da do njega ništa ne dopire. Ovnovi jednostavno ne razumeju zašto bi se zbog njihovih postupaka iko osećao povređeno i to im se ne isplati ni da objašnjavate, jer možete samo da ih isprovocirate.

A kada im dotaknete živce, tek će onda pokazati koliko stvarno mogu biti okrutni i da uopšte ne znaju šta znači empatija.

Lav

Lavovi lako zavole ljude, lako ih i zauvek precrtaju iz života. Kad Lav sa nekim završi, to je to i više za tu osobu ne želi ni da čuje i ne zanima ga ako ju je u međuvremenu povredio, piše 24sedam.

Lavu je potrebna i pažnja, a ako je ne dobije u količini u kojoj je očekuje, ili ako povredite njegov ego, čeka vas opasna osveta. Njihov kamen spoticanja je i ljubomora koja Lavove često ume da navede da rade grozne stvari ljudima sa kojima su u vezi.

Svoj bes i prezir ne mogu da sakriju i uvek ćete znati da su ljuti, a sve čime im se neko zamerio zapamtiće kao problem te druge osobe. Lavovi sebe vide kao velike vladare i smatraju se sposobnima za određivanje “kazne” svakom ko im se namerno ili slučajno zameri.

Devica 

Device važe za drage i saosećajne osobe koje nikada nikoga ne bi povredile, ali to je u potpunosti netačno. Device su u svemu perfekcionisti, pa tako i u lomljenju tuđih srca. Sklone su osuđivanju i umeju da budu jako grube, pa su uvek direktne i nije ih briga da li će svojim rečima povrediti druge.

Iako je iskrenost vrlina, Device se često istinom služe u sopstvenu korist, a tačno znaju i kada i koje “dugme” da pritisnu kako bi izazvale reakciju koju žele.

Misle i da moraju da vam održe lekcije o svemu, a smatraju i da će najbolje upaliti ako budu brutalne. Ako povredite Devicu, vratiće vam deseterostruko, jer će svaki svoj potez racionalizovati i uveriće sami sebe da će im svi koje su povredili jednog dana na tome biti zahvalni.