Ovo nismo znali o Rejčel i Rosu

Nova epizoda serije “Prijatelji”, oduševila je sve njihove fanove, a otkriveni su i pojedini detalji koje gledaoci nisu znali.

Ekipa se okupila u specijalnoj epizodi gde su pričali o svim detaljima koji su ih povezivali tokom deset sezona prikazivanja, a mnoge je najviše iznenadilo priznanje Dženifer Aniston i Dejvida Švimera, koji su tumačili likove Rejčel i Rosa, da su gajili emocije jedno prema drugom tokom prve sezone.

Glumačku postavu činilo je šest poznatih glumaca, a iako je pravilo bilo da ne smeju biti u emotivnim vezama jedni sa drugima, izgleda da su Rejčel i Ros prekršili to pravilo.

– Prve sezone bio sam jako zaljubljen u Džen i u nekom smo trenutku oboje imali emociju jedno prema drugom. Ali bilo je to poput dva broda koja su se mimoilazila, jer je jedno od nas uvek bilo u vezi i nikada nismo prešli tu granicu. uvek smo se poštovali, rekao je Dejvid Švimer.

Poljubac u čuvenom kafiću

– Sećam se da sam rekla Dejvidu: Biže ružno ako ćemo prvi put zajedno biti na nacionalnoj televiziji. Prvi put smo se poljubili u onom kafiću. Ali mi smo svu svoju ljubav i obožavanje jedno prema drugom usmjerili u Rosa i Rejčel – dodala je Dženifer.