in

Neprocenjiva reakcija psa – Vlasnica mu nije dala da se kupa u bazenu, on je odmah reagovao

Ljubimci znaju da nas oraspolože i poprave nam dan. Pogotovo kada su ovako neodoljivi i nestrpljivi.

@bandanaboys3.0 Puppy loves pool! #fyp #silverlab #dogsoftiktok #cute #followme #silverlabradorpuppy #pool #summer #summertime #puppy #viral #fun #silverlab ♬ original sound – Charlie & Oaklie

Pas Okli nasmejao je korisnike TikToka nakon što je njegova vlasnica objavila video u kojem stoji ispred dečjeg bazena, a u zubima drži peškir.

– Okli obožava novi bazen. Zgrabio je peškir u 6:30 kako bi išao da se kupa – napisala je vlasnica psa u opisu objavljenog videa na koji je reagovalo više od dva miliona ljudi.

Ona je snimila psa kako čeka uz bazen, dok ga ona zove da se vrati u kuću i govori mu da ne može da ide da se kupa tako rano. Pas ju je najpre ignorisao i gledao u bazen, a potom se ipak vratio u kuću.

“On ne želi da čuje ne kao odgovor, sve ima spremno”, “Kako se tvoj pas setio da mu treba peškir, a moja deca to ne mogu da zapamte?”, “Trebalo je da ga pustiš, kad je već sve imao spremno”, “Ma, presladak je”, “Ah, ovaj pogled”, pisali su korisnici TikToka u komentarima, a prenosi Index.hr.