in

Ne traju dugo – 4 znaka Zodijaka koja imaju najviše propalih veza

Postoje ljudi koji idu iz jedne loše veze u drugu. Ponekad to i nije njihova krivica, ali izgleda kao da ih baš neće. Razlozi za to zapisani su u zvezdama. Ovo su 4 znaka horoskopa koja imaju najviše propalih veza!

Foto: Shutterstock

Iako odnosi zavise najviše od nečijeg karaktera, astrolozi tvrde da su tu i zvezde dosta umešale prste. Ova četiri horoskopska znaka imaju najviše neuspešnih veza i najmanje sreće u ljubavi, sudeći po njihovom mišljenju.

Rak

Koliko god se trudili, njima je izuzetno teško da održe vezu i nekako uvek završe u vezama osuđenim na propast. Ne radi se o tome da ne žele da njihova veza funkcioniše, već činjenica da je sve što rade nepotpuno i nedovoljno.

Devica

Kako su u stalnoj potrazi za savršenstvom, njihove veze brzo će se završavati i to je glavni razlog što imaju najviše propalih veza.

Dovoljna je jedna greška i počinju da gube interesovanje za drugu osobu. Štaviše, Device često zamenjuju privlačnost s ljubavlju i to je ono što ih dovodi u odnose koji ne mogu da uspeju.

Bik

Ljubavni brodolomi nisu im strani jer oni kroz život prebrode brojne ljubavne prekide. Iako uvek daju sve od sebe u vezi, njihov partner često na kraju očekuje još više. Bez obzira na to koliko truda uložili, druga osoba nekako nikada ne smatra da su dovoljni i radije se okreće i odlazi.

Škorpija

Škorpije obično donose odluke o ljubavi i vezi bez mnogo razmišljanja, a to često bude i razlog zašto nakon nekoliko meseci veze osećaju da nešto nije u redu.

Skloni su da pronalaze nedostatke u svojoj vezi i poveruju da zaslužuju bolje. Kao rezultat toga, imaju mnogo propalih veza jer su u stalnoj potrazi za savršenstvom i boljom prilikom.

Izvor: 24sedam