in

Ne prezaju – ovo su horoskopski znakovi koji najviše lažu!

Ne prezaju – ovo su horoskopski znakovi koji najviše lažu!

Svakako da horoskop ne može jasno i sa sigurnošću ukaže na lažova, ali činjenica je da su pojedini znavi Zodijaka skloni sitnim lažima, koje uglavnom za cilj imaju da ulepšaju stvarnost. Ovo su horoskopski znakovi koji najviše lažu!

Foto: Shutterstock

Oni smatraju laganje ulepšavanjem stvari!

Ovo su znakovi koji najviše lažu:

Blizanci

Brbljivi i veoma društveni – Blizanci su skloni da izmisle svoju „istinu“ koja se veoma razlikuje od prave istine. I retko kad prezaju i ustručavaju se da to rade.

Vage

Vaga laže kako ne bi uvredila ljude. Ovaj znak horoskopa voli ravnotežu i mir, a mrzi negativnost. Zato će uraditi sve da ne uvrede osećanja drugih ljudi, pogotovo onih najmilijih i najbližih njima. Vaga je onaj znak koji se nikad neće naučiti pameti i zato će lagati „zauvek.“

Vodolija

Vodolija je avanturista i najviše od svega voli fantazije. Ako ste prijatelj sa ovim znakom, znate koliko umeju da budu kreativni. Kada je Vodoliji dosadno ona izmišlja nove priče, scenarije, realnosti, stvarajući neki potpuno drugi univerzum. Vodolija često ume da meša stvarnost sa fantazijom. Zato i često laže oko mnogih stvari.

Ribe

Ribe lažu da bi izbegle obaveze. Ličnost ovog znaka je veoma složena, ali glavna stvar je u tome da Ribe najviše od svega ne vole obaveze i ograničenja. Stoga će slagati koliko god je potrebno i šta god je potrebno da bi izbegli obaveze i zaduženja, piše 24sedam.