in

Najsimpatičnija stvar koju ćete videti – štene zlatnog retrivera u borbi sa stepenicama

Najsimpatičnija stvar koju ćete videti – štene zlatnog retrivera u borbi sa stepenicama

Fotografije i snimci kućnih ljubimaca koje kruže internetom, često nas nasmeju, ali i razneže. U zavisnosti od situacije, lako može da se desi i da pustimo suzu, ali, jedno je sigurno – životinje u nama izazivaju najlepša osećanja. Pogledajte kako se štene zlatnog retrivera bori sa stepenicama!

Foto: Shutterstock

Ovoga puta raznežio nas je štene zlatnog retrivera po imenu Bodi, koji je postao viralna senzacija na društvenoj mreži TikTok, a sve zbog toga što je malo plašljive prirode.

Tačnije, Bodi se plaši da siđe niz stepenice, a iako je bio voljan da pokuša, ipak je na kraju odustao i zalajao kao da su mu stepenice veliki neprijatelj. Verujemo da ih tako i doživljava.

Inače, poznato je da štenci imaju problem da odmah počnu da silaze niz stepenice, ali, ukoliko ste se zabrinuli kako će Bodi ići gore-dole, ne brinite, uveravamo vas da će uskoro prevazići ovaj strah.

@goodboybodie Replying to @jimmy_thetulip the update on Bodie’s stair journey you all have been waiting for! #goldenretriever #goldenretrieverlife #dogsoftiktok #puppytiktok #goldenlife #goldenpuppy #foryou #fyp #xyzbca #goldenretrieverpuppy #puppylove #goodboybodie ♬ Funny Song – Cavendish Music

Snimak je objavila njegova vlasnica, a za kratko vreme je prikupio više od 800.000 pregleda, piše 24sedam.

I korisnici TikToka su oduševljeni prizorom, pa su mnogi i ostavili komentar:

„Preslatko!“, „Pokušaj da na svaki stepenik staviš poslasticu“, „Još uvek je beba“, „Nešto najslađe što sam ikada videla“, glase neki od komentara.

 

Чланак Najsimpatičnija stvar koju ćete videti – štene zlatnog retrivera u borbi sa stepenicama се појављује прво на .