in

La Casa de Papel – najveća svetska pljačka se bliži kraju

Netflix je objavio trejler za poslednji deo serije “La Casa de Papel”, a fanovi već sada žale što će ovo biti poslednje epizode koje će ikada gledati.

Foto: IMDb

Drugi deo pete sezone fanovi iščekaju s nestrpljenjem s obzirom na to da u poslednjoj epizodi prvog dela gine jedan od najvoljenijih likova.

„Najveća svetska pljačka se bliži kraju“, objavljeno je na službenom profilu Netflixove najpopularnije serije svih vremena.

Trejler započinje upečatljivom scenom u kojoj se Profesor pojavljuje ispred banke u kojoj se nalazi njegov tim. Obećanja, suze, emotivne rečenice i eksplozije smenjuju se tokom trejlera koji je veoma ubudljiv, ali po reakaciji fanova i veoma tužan.

„Jedino što mogu da kažem je da ću plakati kao da sutra ne postoji“, „Dali su mi više pitanja nego odgovora“, „Glava će mi eksplodirati“, „Biće to epski i tužan kraj da će biti upisan u istoriju“, „Ova priča se završava, ali otpor se nastavlja“, „Ovo je toliko tužno“, „Ne mogu da prestanem da plačem“, „Jedva čekam“, samo su neki od komentara.


Drugi deo pete sezone La Case de Papel na Netflixu premijerno će biti prikazan 3. decembra.