in

Jedinstveni Rakovi – ako im poverite tajnu, ćutaće kao zaliveni, ako ih izdate, za njih više ne postojite

Iako ga bije glas da je vrlo osetljiv i sav satkan od emocija ovaj znak je mnogo više od toga. Izuzetno pouzdan, a svoju stidljivost često prikriva luckastim ponašanjem kojom oduševljava sve prisutne.

Foto: Shutterstock

Ipak, da biste shvatili suštinu njegovog bića, morate mnogo da zagrebete ispod površine. On je prvi u nizu vodenih znakova, jedan i jedinstveni Rak. 

Kralj promenljivog raspoloženja 

Iako ne voli da ga doživljajaju kao preosetljivog, Rak je upravo takav. Jednog momenta se kikoće na sav glas, drugog već ćuti ko zaliven. Ako ga povrede ili uznemire, ovaj znak istog momenta prestaje da priča. On se povlači u svoju ljušturu i ne izlazi iz nje sve dok se ponovo ne vrati u normalu. 

Preteruje sa analizom u ljubavnom odnosu 

Rak važi za izuzetno brižan i pažljiv znak, zato i sa posebnom pažnjom osluškuje šta partner govori ili radi. Ali on je u tom poslu toliko detaljan da je u stanju da svaku rečenicu razlaže na najsitnije činioce, pitajući se šta je njegova druga polovina time mislila.

Foto: Shutterstock

U svakom Raku čuči skriveni detektiv koji proverava i upoređuje sve što čuje i vidi, a zatim donosi zaključke koji su neretko potpuno netačni. 

Pobednik u svakoj raspravi 

Možda deluje krhko i osetljivo, ali Rak je nenormalno tvrdoglav. On će svojim argumentima pokoriti svog protivnika u svakoj raspravi, bez obzira da li je zaista u pravu ili ne. On će biti uporan, gurati svoju stranu priče i neće odustati sve dok mu ne kažete da vas je pobedio. 

Porodica i prijatelji uvek na prvom mestu 

Pripadnici ovog znaka su neverovatno vezani za članove svoje porodice. Pored njih, najvažnije osobe u životu jednog Raka predstavljaju njihovi prijatelji, koje često doživljavaju kao usvojene članove svoje familije.

Foto: Shutterstock

Ukoliko porodica i najbliže društvo daju zeleno svetlo za potencijalnog partnera, onda će se Rak upustiti u novu vezu. Naravno da se podrazumeva da taj partner mora da se dobro slaže sa ljudima koji su Raku najbitniji inače im je veza osuđena na propast. 

Za voljenu osobu idu i na Mesec ako treba 

Kada je zaljubljen, Raka to osećanja prožima do koske i on se daje partneru u potpunosti. On ne razmišlja o tome da li je prenaglio što svoje emocije servira na tacni, da li će biti povređen već bez pitanja uloži sve svoje u vezu.

Njemu je najbitnije da na svaki mogući način usreći voljenu osobu. Kad vas zavoli Rak, on će učiniti da se osećate kao najbolja i najdivnija osoba na ovoj planeti.