in

Internet zvezda – simpatični bucko iz mimova se danas bavi sportom!

Internet zvezda – simpatični bucko iz mimova se danas bavi sportom!

Dečak je postao popularan po mimu koji se već godinama širi društvenim mrežama! Simpatični bucko imena Dionrest Kolin danas se bavi sportom!


Koliko puta ste videli fotku ovog dečaka ili koliko ste je i sami koristili da biste objasnili svoj stav o nekoj pojavi, a da ne napišete ni slovo.

Dečak je doživeo planetarnu popularnost, a da su samo retki znali njegovo ime. Reč je o Dionrestu Kolinu, danas 19-godišnjem momku koji na koledžu igra američki fudbal, piše 24sedam.


Za one koji ne znaju, slika je nastala u jednom od restorana američke kompanije brze hrane “Popeye’s”. Tada devetogodišnji dečak, stajao je u redu kada mu je prišao stranac i stvorio sliku bucka sa sumnjičavim pogledom.

Pre nekoliko dana Dionrest se obratio pratiocima na Instagramu tražeći da rašire njegove slike “pre i sada”, kako bi sa kompanijom brze hrane pričao o poslu. Želja mu je da dobije reklamni ugovor i kako stvari stoje na dobrom putu je da uspe u toj nameri.


Nakon osvajanja titule prošle godine sa svojim srednjoškolskim timom, on je za “Sports Illustrated” rekao šta misli o njegovoj čuvenoj fotografiji:

– Kada se to desilo u početku sam bio tužan. Neko koga ne znam je uslikao mene i nikada nisam bio tako viralan. U početku sam mislio da je to pogrešno i plakao sam kada sam saznao da je objavljeno na internetu. Tokom godina sam to preboleo – rekao je simpatični bucko.