in

Hit na TikToku – kako izgleda sastanak sa momcima sa Balkana?

Hit na TikToku – kako izgleda sastanak sa momcima sa Balkana?

Nije nepoznanica da je lako prepoznati Jugoviće, odnosno narode bivših Jugoslovenskih republika u belom svetu, ali i to prepoznavanje nam nudi niz dobre zabave kao na jednom viralnom snimku. Ova devojka je pokazala kako izgleda sastanak sa momcima sa Balkana!

@sejlatheyugo Sweater from @blknbrand use code sejla15 for discount 🫶🏼 #balkan #balkantiktok #bosanka ♬ original sound – 🎶 Muziku Pojačaj 🎶

Tiktokerka Šejla, poreklom je iz Bosne i Hercegovine, ali već godinama živi u Belgiji i na svom profilu @sejlatheyugo pratioce zabavlja komičnim snimcima koje prikazuju kako izgleda život u BiH, prenosi Citymagazine.

U novom videu pokazala je kako izgleda dejt sa Bosancem, i postala je apsolutni hit na TikToku sa gotovo 800.000 pregleda i više od 86.000 lajkova.

Prema Tiktokerki, pozdravljanje ekipe i nazdravljanje, češkanje po nosu i pušenje prvi su znakovi da ste na dejtu sa Bosancem.

U drugom videu je pokazala kako Bosanci „vade sve iz džepova“ i stavljaju na sto, a zatim nervozno tresu nogom i češkaju se po licu i bradi.

@sejlatheyugo Part 2 hehe #balkan #balkantiktok #balkanmen ♬ original sound – 🎶 Muziku Pojačaj 🎶

„Onda ti priča kako bi on bio idući Mesi, ali se povredio“, dodala je.

Snimci su privukli pažnju Tiktokera, a zabavnih komentara nije nedostajalo.

„Svi Balkanci ovo rade. Ne znam zašto, ali stvarno to mrzim iako sam i ja s Balkana“, napisao je jedan tiktoker, a tiktokerka dodala: „Sve si pogodila, tačno je tako.“

„Genijalno“, „Sve je istina“, „Svaki Balkanac se tako ponaša“ i „Stvarno, zašto svi češkaju nos?“ samo su neki od komentara na to kako izgleda sastanak sa momcima sa Balkana.