in

Dnevni horoskop – Vodolije stagniraju, ovaj znak uživa u prelepim događajima u ljubavi

Lav u romantičnom raspoloženju priželjkuje snažne izlive ljubavi, Škorpija treba biti pažljivija prema svojoj porodici. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Pixabay

Ovan

Ljubav: Lagano gubite interesovanje za jednu osobu. Emotivne varnice u odnosu ne treba da doživljavate kao ljubavni suton.

Posao: Posvetite pažnju samo prioritetnim obavezama i priuštite sebi kvalitetan odmor, kao najbolji način da akumulirate pozitivnu energiju.

Zdravlje: Razgovor i relaksacija deluju pozitivno na vaše psihičko stanje.

Bik

Ljubav: Uplovili ste u hladne emotivne vode, sada tražite dobro rešenje ili izlaz u novom društvu. Priželjkujete nečije razumevanje.

Posao: Delujete aktivno na različitim stranama. Novi poslovni kontakti koje ste ostvarili najavljuju širi društveni uticaj.

Zdravlje: Važno je da poboljšate koncentraciju i kondiciju.

Blizanci

Ljubav: Više se nalazite u fazi priče i idejnog planiranja, nego što se odlučujete za konkretan potez. Partner pokušava da shvati vaše namere.

Posao: Zarad zajedničkih interesa tolerantno prelazite preko sitnih nepravdi koje postoje u odnosu sa saradnicima.

Zdravlje: Nalazite se sjajnoj psihofizičkoj formi.

Rak

Ljubav: Privlači vas kombinacija emotivne, strastvene i intelektualne veze, ali osobi koja se nalazi u vašem društvu nešto od toga nedostaje.

Posao: Postoje sporni momenti u odnosu sa saradnicima, tako da su nečija obećanja podložna iznenadnim promenama.

Zdravlje: Šira društvena angažovanost deluje pozitivno na vašu mentalnu ravnotežu.

Lav

Ljubav: U romantičnom raspoloženju priželjkujete snažne izlive ljubavi i imate dobar predosećaj u isčekivanju na susret sa bliskom osobom.

Posao: Nalazite se u sjajnoj formi, najbolje se osećate u društvu koje ima slične ideje ili poslovne interese.

Zdravlje: Važno je da pravilno usmeravate misli i energiju.

Devica

Ljubav: Nepotrebno brinete zbog nečijeg ponašanja. Pokažete više razumevanja za nečije greške ili emotivne slabosti.

Posao: Umete da delujete sugestivno na saradnike. Zahvaljujući dobroj poslovnoj strategiji očekuju vas pozitivni rezulatati.

Zdravlje: Usmerite misli u pozitivnom pravcu, opustite se.

Vaga

Ljubav: Delujete zadovoljno zbog događaja koji vas prate u ljubavnom odnosu. Važno je da pravilno vrednujete nečija osećanja i postupke.

Posao: Stalo vam je da sve bude u idealnom skladu, ali imate utisak da vam nedostaju osnovne informacije vezane za poslovne prilike.

Zdravlje: Nalazite se u sjajnoj formi.

Škorpija

Ljubav: Nema razloga da nepravedno kažnjavate osobu koju volite. Budite pažljiviji prema svojoj porodici.

Posao: Dobro razmislite o svojim poslovnim interesima, jer okolnosti se brzo smenjuju. Odložite jedan poslovni dogovor ili finansijsko ulaganje.

Zdravlje: Obratite pažnju na pravilniji način ishrane.

Strelac

Ljubav: Pre ili kasnije, moraćete da položite račune bliskoj osobi. Ne možete osporiti partnerovo pravo da kontroliše vaše kretanje.

Posao: Stalo vam je da napredujete na različitim stranama. Neophodno je da primenjujete proverene obrasce u poslovnom dijalogu.

Zdravlje: Uskladite svoje misli i osećanja.

Jarac

Ljubav: Nedostaje vam odgovarajuća prilika da biste izrazili svoje namere. Partner ili osoba koja vam se dopada vešto izmiče vašim pozivima.

Posao: Samouvereno branite svoje interese, ali postoje dodatne komplikacije koje otežavaju vaš poslovni ili društveni položaj.

Zdravlje: Priuštite sebi bolji tretman i više sati odmora, opustite se.

Vodolija

Ljubav: Prija vam nečije prisustvo. Budite diskretniji u susretima koji obiluju snažnim emocijama ili prikrivenim strastima.

Posao: Osećate laganu stagnaciju ili potrebu da se rasteretite nagomilanih obaveza. Prepustite svojim saradnicima da završe teži deo posla.

Zdravlje: Nije vreme za precenjivanje ličnih mogućnosti, budite umereni.

Ribe

Ljubav: Uživate u društvu bliske osobe i ne želite da neko sa strane kvari vašu sliku o srećnom životu u dvoje. Imate svoju viziju.

Posao: Osećate kreativnu inspiraciju i sa lakoćom završavate brojne obaveze. Ponekad umete da ostavite fantastičan utisak na okolinu.

Zdravlje: Zračite pozitivnom energijom i delujete podsticajno na svoju okolinu.