in

Dnevni horoskop – Vodolijama je zdravlje dobro, a ovaj znak mora da se drži prioriteta

Dnevni horoskop – Vodolijama je zdravlje dobro, a ovaj znak mora da se drži prioriteta

Ribe bi mogle da od drage osobe očekujue neki fini znak pažnje, Jarac mora da sluša svoje srce. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Visok nivo pozitivne energije pratiće Ovnove i poslednjeg četvrtka u ovoj godini, tako da se bez problema izbore sa svim zacrtanim obavezama. Verovatno ste sve već isplanirali za naredne dane, samo j e vreme da se i pripremite lagano. Zdravlje je odlično.

Bik

Iako još dosta stvari treba završiti, ne brinite se previše uspevate sve da postignete i držite pod kontrolom. Posvetite se opuštanju i uživanju u zajedničkim trenucima sa vašom dragom osobom. Zdravlje je vrlo dobro.

Blizanci

Blizanci će i ovog dana biti u velikoj brzini, nemojte samo na sto strana dase rasplinete pa da od svega planiranog bude tek ponešto odrađeno. Za očekivati je bar jedan interesantan novi susret sa osobom koja od nedavno privlači vašu pažnju. Zdravlje je sasvim zadovoljavajuće.

Rak

Opušten dan je pred Rakovima, sve završavate sa velikom lakoćom i u dobrom raspoloženju. Bez nekih većih talasanja na vašem ljubavnom moru  tokom ovog dana, bavite se planovima za doček. Zdravlje je vrlo dobro.

Lav

Lavovi će biti malo nestrpljivi da što pre okončaju sa obavezama i posvete se drugim sferama. Druženje, izlazak sa društvom moglo bi doneti u vaš emotivni život potpuno novu osobu. Baš pred Novu godinu. Mogući manji problemi sa cirkulacijom.

Devica

Vredne Device i tokom ovog dana će se najviše baviti proverom svih detalja vezanih za završetak ove poslovne godine, da budu sto posto sigurni da su sve uradile bez greške. Sasvim povoljan dan je da uz malo više angažovanja unesete vedrinu i dobro raspoloženje u vaše ljubavne vode. Zdravlje je bez značajnijih upozorenja.

Vaga

Opušten i miran dan očekuje Vage na poslovnom planu da se bez velikog opterećenja pozabave završavanjem nekih sitnih zaostalih poslića. Potencijalno odličan dan je pred vama u sferi ljubavi, posebno ukoliko ste naumili da testirate svoj šarmerske potencijale. Zdravlje je odlično.

Škorpija

Škorpije će imati dovoljno energije i elana da i ovaj radni dan finaliziraju na efikasan i njima svojstven način. Dobar je dan za neko novo poznanstvo bazirano na opuštenoj priči, flertu. Osim umora nema značajnijih upozorenja.

Strelac

Držite se prioriteta, fokusirajte na tekuće obaveze i razloga za brigu danas nema. Potrudite se da bar približno odgovorite na znake pažnje koje vam poklanja draga osoba. Osećate psihofizički umor.

Jarac

Sve poslovne obaveze trebalo bi da su već profesionalno odrađene, svi detalji sređeni tako da možete danas da se opustite i bavite planovima za praznike. Oslušnite svoje srce i ne ustručavajte se da iskreno pokažete svoje emocije, posebno ukoliko uživate u punoj pažnji i razumevanju koje vam pruža voljena osoba. Zdravlje je odlično.

Vodolija

Sve ide po planu i Vodolije uspešno privode kraju poslovne aktivnosti za ovu godine. Ukoliko želite da novo poznanstvo preraste u nešto više, moraćete da se potrudite i date svoj doprinos. Zdravlje je vrlo dobro.

Ribe

Postoje realne šanse da sve završite kako treba uz doduše malo više kompromisa. Mogli biste od drage osobe da očekujete neki fini znak pažnje, poklon. Uživajte, budite opušteni i uzvratite nekim maštovitim predlogom. Mogući problem sa cirkulacijom.o