in

Dnevni horoskop – Vage su na dobrom putu ka uspehu, ovom znaku je u ljubavi idealno

Dnevni horoskop – Vage su na dobrom putu ka uspehu, ovom znaku je u ljubavi idealno

Pažnja i emocije Strelčeva trebalo bi da budu potpuno usmerene na ljubav, veoma dobar dan u sferi posla očekuje većinu Jarčeva. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Danas vam velikodušno pomoć mogu ponuditi neki od starijih kolega u koje imate poverenja. Prihvatite i ne brzajte,sve ćete postići. Tu u poslovnom okruženju može da zaiskri neka ljubavna varnica. Tako je to kada vam je ovih dana posao preokupacija. Zdravlje je odlično.

Bik

Može vam se otvoriti nova ponuda za saradnju i to sa inostranstvom.Nešto što odavno priželjkujete. Budite spremni i dobro se o svemu raspitajte. Nemojte se suviše premišljati kada je nova simpatija u pitanju, što više razmišljate više ćete se udaljavati. Potrebno je da se pokrenete. Zdravlje je vrlo dobro.

Blizanci

Očekuju vas promene i transformacije u procesu rada u narednom periodu pa na vreme započnite sa pripremama. Imate na koga da se oslonite od priajteljski nastrojenih saradnika. Spremni ste da i na polju ljubavi napravite neku promenu i podignete Vaš odnos na viši nivo. Saopštite dragoj osobi kakav je plan. Zdravlje je vrlo dobro.

Rak

Danas ne bi trebalo da bude veći izazova na vašem poslovnom planu. Moguće je da vam u budućem period predstoji neka obuka ili usavršavanje. Razmišljate da sa dragom osobom negde otputujete. To je prava stvar u pravom trenutku. Uživajte. Moguće oscilacije krvnog pritiska.

Lav

Ovaj da mogao bi da vam bude jedan od napornijih, jer vas očekuju povremeni zastoji i vraćanje napočetak kada su neke formalnosti i papirologija u pitanju. Rešićete to. Posvećenost poslovnim obavezama ostaviće vam vrlo malo vremena za ljubav. Pokušajte da se nekako iskupite pred dragom osobom. Moguće hronične reumatske tegobe.

Devica

Device bi mogle da dobiju novo zaduženje danas vezano za pokretanje nekog dogovora ili saradnje koji su dugo bili na čekanju. Biće izazova ali izguraćete sve precizno i jasno. Ukoliko ste slobodni brojne simpatije već imate, ali najviše vas vuku one stare. Ukoliko želite da obnovite kontakt sa nekom od nji samo napred. Ne preterujte sa fizičkim aktivnostima.

Vaga

Vage, vaša kreativnost i nadahnuće su trenutno vrlo naglašeni. Na dobrom ste putu ka uspehu, nastavite ali polako , bez ikakve žurbe. Danšnje aktivnosti biće vam uglavmo svedene na kuću i porodične obaveze. Osetljivost urinarnog trakta, zaštitite bubrege.

Škorpija

Dosta posla je pred Škorpijama, posebno na polju komunikacije i organizacije, a danas možete očekivati i pozitivne ishode nekih pregovora od ranije. Trebalo bi da je sve u redu na ljubavnom planu. Planirajte neko kraće zajedničko putovanje za praznike. Zdravlje je odlično.

Strelac

Koliko god da vas obaveza sačeeka i ovog dana, isplivaćete i bićete zadovoljni postignutim. Vaša pažnja i emocije trebalo bi da budu potpuno usmerene na ljubav i uživanje. Priuštite dragoj osobi neki fini znak pažnje, znaće to da ceni. Budite umereni u svemu.

Jarac

Veoma dobar dan u sferi posla očekuje većinu Jarčeva. Osećaćete se prijatno i zadovoljno u poslovnom okruženju. Nemojte da vas iznenadi poziv nove simpatije da negde izađete na piće. Zdravlje je vrlo dobro.

Vodolija

I danas vam neće biti premca kada je komunikacija u pitanju. Sve ono što se već duže vremena rastezalo i što vas je opterećivalo trebalo bi das a priličnom lakoćom odradite. Slobodni, neko koga poznajte već duže vreme gaji ozbiljne simpatije prema vama. I nema nameru da odustane. Moguća glavobolja.

Ribe

Brojni kontakti i komunikacija koja vam baš i ne prija su pred vama.Budite strpljivi i fleksibilni maksimalno. U krugu prijatelja postoji osoba koja je zainteresovana za nešto više od druženja. Razmislite šta vam je činiti, je rmožda obećava na duže staze. Mogući problemi sa hormonskim disbalansom.