in

Dnevni horoskop – Strelčevi moraju biti pozitivni u ljubavi, ovom znaku je zdravlje dobro

Dnevni horoskop – Strelčevi moraju biti pozitivni u ljubavi, ovom znaku je zdravlje dobro

Solidan dan je da Device završe već započete obaveze, Lavovima ovaj dan donosi potencijalna fina poznanstva u najavi. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ovnovi bi i ovog petka mogli da budu dosta poslovno angažovani, prvenstveno kada je u pitanju završavanje poslova vezanih za formalnosti i papirologiju. Neće vam mnogo vremena ostati za bavljenje ljubavnim temama danas, bolje se pozabavite planiranjem vikenda. Zdravlje je bez značajnijih upozorenja.

Bik

Iako nema nagoveštaja za krupne poslovne poteze tokom ovog petka, ipak bi najtipičniji Bikovi mogli da sklope bar jedan dobar poslovni dogovor i zadovoljni otpočnu odbrojavanje do vikenda. I ovaj dan donosi potencijalna fina poznanstva u najavi, pa eto prilike da uživate u neobaveznoj komunikaciji, flertu za početak. Zdravlje je vrlo dobro.

Blizanci

Blizanci će i ovog petka biti dosta aktivni i to posebno na svom terenu komunikacije, a mogle bi vam pred kraj dana  iskrsnuti i neke dodatne obaveze. Bez kapitalnih promena na vašem ljubavnom horizontu što ne mora da znači ništa loše. Zdravlje je vrlo dobro.

Rak

Sasvim solidna završnica očekuje Rakove ovog petka, a nije isključen ni kraći poslovni put, gde bi vas mogao očekivati bar jedan pozitivan poslovni razgovor i dobra komunikacija. Što se tiče potencijalnih dešavanja u sferi ljubavi današnji rezultati mogli bi da budu takođe dobri, ali pod uslovom da se malo više potrudite. Više se krećite.

Lav

Kraj radne sedmice Lavovi dočekuju pomalo umorni i iscrpljeni i ne baš najzadovoljniji postignutim. Uvek može bolje, naravno i biće, nije smak sveta. Ovaj dan donosi potencijalna fina poznanstva u najavi, pa eto prilike da uživate u lepoj komunikaciji, flertu, što će vam prijati. O budućnosti ćete misliti sutra. Budite fizički aktivni.

Devica

Solidan dan je da Device završe već započete obaveze, a neke nove ideje ostavite za drugi dan. Iskoristite ovaj dan da dragoj osobi pokažete svoju naklonost i posvetite se nekim zajedničkim aktivnostima i planovima. Možete i izaći na neko fino mesto. Zdravlje je odlično.

Vaga

Bez većih problema i opušteno trebalo bi da savladate  sve poslovne obaveze. Promenljivo raspoloženje na ljubavnom planu. Nemojte se opterećivati suviše razmišljanjima, budite opušteniji. Zdravlje je vrlo dobro.

Škorpija

Poslednjeg radnog dana Škorpije bi trebalo da očekuju manje obaveza, i opušteno privođenje kraju zacrtanih zadataka. Povoljan je dan za druženje sa prijateljima, izlazak, jer vas tu možda očekuje i novo poznanstvo. Zdravlje je vrlo dobro.

Strelac

Tokom poslednjeg radnog dana u sedmici Strelčeve čeka par iskušenja, a najvažnije se odnosi na neproverene ili netačne informacije. Proveravajte sve više puta. Današnji višak vremena i energije možete usmeriti na ljubavna dešavanja, dajte svoj maksimum, budite nasmejani i pozitivni. Zdravlje je vrlo dobro.

Jarac

Ostanite na svom nivou posvećenosti i odgovornosti i ne bi trebalo da očekujete veće problem na poslovnom planu tokom ovog petka. Imajte dovoljno poverenja jedno u drugo i uživajte u međusobnom razumevanju i osećaju pripadnosti. Moguća nesanica.

Vodolija

Povedete računa o psihofizičkom opterećenju, i  deo tereta poslovnih obaveza podelite sa osobama od poverenja, imaćete podršku. Ne potežite neke priče iz prošlosti jer ništa nećete postići. Psihofizički umor.

Ribe

Ovaj radni dan trebalo bi da vam donese znatno bolju adaptaciju kako na okruženje tako i na neke izmenjene načine funkcionisanja. Budite malo otvoreniji i postupite prema sopstvenoj intuiciji i osećaju kada su nova interesantna poznanstva u pitanju. Mogli biste očekivati uzbudljiv dan. Zdravlje je vrlo dobro.