in

Dnevni horoskop – Strelac zadovoljan, a ovaj znak treba da se čuva pogrešnih informacija

Dnevni horoskop – Strelac zadovoljan, a ovaj znak treba da se čuva pogrešnih informacija

Rak mora da izbegava sumnjive okolnosti, Škorpije očekuju niz interesantnih susreta. Evo šta nam danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Planirajate susret ili neku atraktivnu zabavu u dvoje. Ako ne pokušate, pokajaćete se. Vaša okolina deluje pozitivno i neko velikodušno ispunjava zahteve koje postavljate. Važno je da sačuvate dobro raspoloženje.

Bik

Suviše pažnje posvećujete nekim sporednim događajima koji vas dodatno udaljavaju od voljene osobe. Pažljivije birajte reči koje koristite u susretu sa saradnicima. Diplomatska nota postaje neizbežna, naročito kada za to postoji dobar poslovni interes. Potrebna vam je bolja psihološka ravnoteža, opustite se.

Blizanci

Bolje je da prihvatite partnerovu ideju, nego da pravite ljubomornu scenu. Izbegavanje istine predstavlja pogrešan izbor. Nemojte se zavaravati da je istina sve što čujete ili da su nečija obećanja dovoljna garancija za poslovno-finansijskih uspeh. Prijaće vam vitaminska ishrana.

Rak

Ne razumete dovoljno partnerov stav o zajedničkom problemu, imate utisak da se nalazite na suprotnim stranama. Izbegavajte sumnjive okolnosti i pažljivije analizirajte svoje saradnike. Ponekad postoje skriveni detalji, koje se teže uočavaju. U večernjim satima prijaće vam izlazak, šetnja ili emotivni susret.

Lav

Vaše raspoloženje može da se shvati na različite načine, a partner nema previše razumevanja za vaše izgovore. Dobijate pogrešne informacije o poslovnim prilikama. U susretu sa saradnicima izbegavajte preteranu razmetljivost. Prijaće vam izlazak ili susret sa prijateljima.

Devica

Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za izlazak ili intimno poveravanje. Nemojte dozvoliti da se nesporazum negativno odrazi na vašu koncentraciju ili da vas neko ulovi u zamku. Sačuvajte prisebnost duha i jaku volju.

Vaga

Ponekad treba isključiti razum, postoje stvari koje ne možete objašnjavati na osnovu logičkih pravila. Neka vaša osećanja progovore. Važno je da se stvari završavaju na dobar način. Dovoljno ste umešni da prevaziđete poslovne nesporazume i konfliktne situacije. Nemojte sputavati svoja osećanja ili želje, opustite se.

Škorpija

Voljena osoba ponekad ima velike zahteve, ali vi umete da ih ispunite. Budite dovoljno maštoviti i osmislite zabavu u dvoje. Očekuje vas niz interesantnih susreta. Učinite sve što je potrebno da spojite lepo i ugodno sa praktičnim i korisnim. Zračite pozitivnom energijom.

Strelac

Delujete zadovoljno i inspirativno, dobijate emotivnu podršku od osobe koja ima važno mesto u vašem životu. Potrebno je da preuzmete aktivnu ulogu ili da se orijentišete ka praktičnim rešenjima. Pokazaće se da je uspeh na vašoj strani. Učinite nešto korisno u prilog lepšem izgledu i boljem raspoloženju.

Jarac

Partner ne može da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Ne verujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Vodolija

Ništa nije bezazleno, kao što izgleda. Partner budnim okom prati vaše kretanje i ponašanje. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne i izgovor za neispunjena obećanja. Izbegavajte rivalske odnose.

Ribe

Važno je da dobro razumete one koje volite. Potrudite se da ostvarite emotivnu bliskost i da ispunite nečije potrebe. Ulivate poverenje, jer u nekim kritičnim situacijama umete da donesete ispravnu odluku od zajedničkog interesa. Nalazite se u sjajnoj formi.