in

Dnevni horoskop – Strelac ima komplikacije na poslu, a ovaj znak obuzima mračno raspoloženje

Dnevni horoskop – Strelac ima komplikacije na poslu, a ovaj znak obuzima mračno raspoloženje

Rakovi se nalaze pod emotivnim pritiskom, pred Škorpijama su različite obaveze koje zahtevaju dogovor i saradnju. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Moguće je da partner ima više problema nego što pretpostavljate. Pokažite empatiju i razumevanje u svakom pogledu. Delujete kao osoba koja svoje poslovno-finansijske ciljeve stavlja iznad interesa većine, zbog toga vas očekuju različiti komentari. Potrebna vam je dobra nega i psihološka podrška.

Bik

Imate utisak da partner prikriva deo istine, što dodatno utiče na vaše mrzovoljno raspoloženje. Nema razloga da optužujete druge za pogrešnu procenu. Ne budite nepravedni prema osobi čije namere još uvek ne poznajete. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na snove.

Blizanci

Ne nalazite opravdanje za nečiji postupak, ali dokle god osećate uznemirenost ne možete da donesete ispravnu odluku. Napravili ste pogrešnu poslovnu procenu ili izbor, sada vam preostaje da istrpite nečiju kritiku. Nemojte klonuti duhom, posmatrajte stvari sa više optimizma.

Rak

Nalazite se pod emotivnim pritiskom, morate da poštujete nečiju volju ili zahteve. Iritira Vas nečije ponašanje. Otvorena rasprava sa jednom osobom ilustruje vašu nesigurnost i nemoć u krugu poslovnih saradnika. Izbegavajte konfliktne situacije.

Lav

Nemojte dozvoliti da vas nečije ponašanje isprovocira na pogrešnu emotivnu reakciju. Budite strpljiviji nego obično. Pokušavate da odredite svoje mesto u poslovnim krugovima, ali i da sačuvate dobar odnos sa proverenim timom saradnika. Kontrolišite impulsivnu stranu svoje prirode.

Devica

Ulepšajte svoje raspoloženje uz osobu koja odgovora vašem ukusu i senzibilitetu. Želje se ostvaruju u zajedničkom ritmu. Postoje stvari koje ne treba da činite u afektu ili na osnovu prvog impulsa. Saradnja je nužna, ali ne po svaku cenu. Podstičite kod sebe optimizam i dobru volju.

Vaga

Nemojte uskraćivati porodici ili partneru mogućnost za zabavu. Pokažite više sluha za nečija emotivna interesovanja. Ponuđene su vam nove ideje za poslovnu saradnju. Preispitujete uzajamno poverenje i svoje profesionalne sposobnosti. Podstičite kod sebe vedar duh, kao podsticaj za dobro raspoloženje.

Škorpija

Pokušajte da razumete nečiju nemoć ili emotivnu slabost. Ne budite nadmeni. Pred vama su različite obaveze koje zahtevaju zajednički dogovor i finansijsku saradnju. Uživajte u svom svetu intime.

Strelac

Imate dobar predosećaj i sa nestrpljenjem očekujete emotivni susret. Propratne komplikacije na putu do cilja postaju nevažne kada vas očekuju uspešna priznanja ili zadovoljstvo. Važno je da uspostavite psihofizičku ravnotezu.

Jarac

Ljubavna pažnja uvek deluje kao najbolji lek za dušu. Opustite se u svom svetu intime i u društvu bliske osobe. Imate dovoljno snage da se suprotstavite različitim problemima, ali dodatni stres se loše odražava na vaše zdravstveno stanje. Razmislite na koji način treba da poboljšate svoju koncentraciju.

Vodolija

Važno je da razumete nečije želje. Pažljivije analizirajte voljenu osobu ili stvari koje ne razumete. Neko vas navodi na pogrešan zaključak ili loš izbor. Stoga, budite oprezniji pred osobom koja ima dvostruka merila. Obratite pažnju na pravilniju ishranu.

Ribe

Planirajte susret sa bliskim prijateljima i neku omiljenu zabavu. Važno je da osetite emotivnu toplinu u nečijem društvu. Očekuju vas iznenadne komplikacije poslovno-finansijske prirode, ali to ne treba bitno da utiče na vašu koncentraciju. Nema razloga za preteranu zabrinutost.