in

Dnevni horoskop – Strelac da povede računa o lažima koje govori, a ovaj znak čeka niz srećnih okolnosti

Dnevni horoskop – Strelac da povede računa o lažima koje govori, a ovaj znak čeka niz srećnih okolnosti

Bik nema razloga da gubi samopouzdanje, Devica u dijalogu sa voljenom osobom ima dobru procenu. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Pixabay

Ovan

Neko određuje pravila ponašanja, a vama preostaje da se pomirite sa zadatom ulogom. To vam se ne dopada. Ne budite nadmeni ili rasipni u susretu sa saradnicima. Zadovoljite se prosečnim rezultatima. Izbegavajte stresne situacije i naporne obaveze.

Bik

Nema razloga da gubite samopouzdanje, partner će ubrzo promeniti mišljenje u vašu korist. U prilog vam idu nečije izjave i moralna podrška. Važno je da izbegavate instant recepte pri rešavanju poslovnih dilema. Prijaće vam zabava u odabranom društvu, opustite se.

Blizanci

Planirajte interesantnu zabavu u odabranom društvu. Sve se može, kada postoji dobra volja i zajednički sklad. Nalazite se u dobroj psihofizičkoj formi. Uspeh je moguće ostvariti u kombinaciji profesionalnih manira, iskustva i skrivenih aduta. Prijaće vam aktivna uloga na različitim stranama, zračite pozitivnom energijom.

Rak

Ako su vaša osećanja u skladu sa glasom razuma, postupite kao što vam nalaže savest. Nema razloga da osećate krivicu. Utisak koji imate u vezi sa jednom osobom potvrdiće se kao ispravan. Ponekad je teško objasniti pravi uzrok ili posledicu. Prijaće vam zabavni sadržaji i relaksacija.

Lav

Imate priliku da osvojite nečiju naklonost. Objasnite voljenoj osobi da vas vezuju iste emotivne potrebe. Nalazite se u dobroj formi i delujete vrlo pozitivno na svoju okolinu. Važno je da reagujete u pravom trenutku. Predstavite pozitivnu stranu svoje ličnosti.

Devica

U dijalogu sa voljenom osobom imate dobru procenu, stalo vam je da predstavite svoje mišljenje u različitim situacijama. Potrebne su vam pouzdane informacije koje obećavaju uspešnu saradnju na raznim nivoima ili novi poslovni dobitak. Izbegavajte obaveze koje vas dodatno zamaraju.

Vaga

U privatnom životu, budite dovoljno promišljeni u izjavama i uzdržani u ponašanju pred partnerom. Eventualni sukob sa jednom osobom može da preraste u neprijatnu situaciju ili u poslovno-finansijski gubitak. Večernje sate posvetite nekom omiljenom hobiju, relaksirajte se.

Škorpija

Situaciju koju želite da predstavite ili nametnete kao dobro rešenje, po nečijem mišljenju deluje kao loš izbor. Realno sagledajte svoje mogućnosti i strpljivo sačekajte na uslove koji vam nedostaju. Neko može da vam omogući poslovni dobitak. Prijaće vam neka od tehnika psihološkog opustanja.

Strelac

U susretu sa bliskom osobom, prikrivanjem istine samo odlažete rešavanje problema. Postupite po svojoj savesti. Neko kritikuje vaš način rada ili stil ponašanja. Potrudite se da završtite započeti posao u predviđenom roku. Slobodno vreme posvetite rekreaciji, opustite se.

Jarac

Ponekad treba rizikovati, posebno ako vas na to inspiriše bliska osoba. Oslonite se na osećanja. Umete da ostavite ozbiljan utisak na okolinu i da organizujete saradnike na akciju. Zato, bez kolebanja. Važno je da uskladite želje i mogućnosti.

Vodolija

Partner vam postavlja logična pitanja, ali vi delujete neubedljivo. Priželjkujete da se ostvari ono što je vama milo. Stalo vam je da se izborite za bolji plasman ili za svoje mesto u krugu uticajnih saradnika. Imate velike ambicije. Uspostavite bolju ravnotežu između svojih želja i mogućnosti.

Ribe

Delujete nostalgično i suviše razmišljate o nečijem odsustvu. Osećate žal za nekim prijatnim ili dalekim uspomenama. Neko od saradnika taktizira i razrađuje poslovnu strategiju, a vama preostaje da se bavite praktičnim aspektima i da preuzimete inicijativu. Izbegavajte neumerenost i budite pažljiviji u saobraćaju.