in

Dnevni horoskop – Ribe uživaju u susretu sa dragim ljudima, ovaj znak sa razlogom sumnja u partnera

Dnevni horoskop – Ribe uživaju u susretu sa dragim ljudima, ovaj znak sa razlogom sumnja u partnera

Bik mora da kontroliše negativne strasti u emotivnom odnosu, Škorpija mora da se rastereti dodatnih obaveza. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Pexels

Ovan

Partner ne može da vam dočara sve ono što biste želeli da čujete ili vidite. Na žalost, ostajete uskraćeni za različite potrebe. Ne verujete u nečija ponovljena obećanja, stoga tražite ubedljive dokaze ili dodatnu garanciju za poslovni dogovor. Večernje sate planirajte da provedete u interesantnom društvu i u opuštenoj atmosferi.

Bik

Kontrolišite negativne strasti u emotivnom odnosu i ne dozvolite da vas neko navede na pogrešno ponašanje. Važno je da svoje ideje plasirate na pravom mestu, tako da svi oko vas budu srećni i zadovoljni. Podstičite kod sebe kreativno raspoloženje. Prijaće vam boravak u prirodi ili neka sportska aktivnost.

Blizanci

Planirajte izlazak ili emotivni susret, prijaće vam društvo bliske osobe. Važno je da se osetite poželjno u nečijoj blizini. Uvek postoji lakši ili teži put do uspeha, pažljivo analizirajte različite izazove i mogućnosti koje postoje na poslovnoj sceni. Emotivna afirmacija pozitivno deluje na vaše raspoloženje i motivaciju.

Rak

U duhu emotivne inspiracije planirajte romantičnu zabavu ili novi ljubavni susret. Prijaće vam nečija pažnja i naklonost. Na vama je da stvorite osnovne uslove i da pokrenete glavnu inicijativu, a na nekom drugom da uspešno realizuje vaše ideje. Podstičite kod sebe dobro raspoloženje.

Lav

Partner deluje prilično uznemireno, što remeti i vaše raspoloženje. Ne možete da uskladite zajednička interesovanja. Pred vama je jedan teži zadatak, stoga ne budite lakomisleni u ličnim procenama. Zatražite nečiju podršku ili stručno mišljenje. Izbegavajte različite neprijatnosti i naporne situacije.

Devica

Ne možete da ignorišete nečije prisustvo ili jasnu poruku, zato obratite pažnju na polje partnerovog interesovanja i kretanja. Rano je da očekujete konkretne promene u svojoj okolini ili da se bavite velikim investicijama. Sačekajte bolje uslove. Prijaće vam vitaminska ishrana, izbegavajte loše navike.

Vaga

Delujete zabrinuto. Ako partner nema dovoljno razumevanja, pitanje je kome treba da se obratite za emotivnu podršku. Većinu događaja tumačite na sebi svojstven način, uporno ignorišete situacije koje se ne uklapaju u vašu poslovnu procenu. U večernjim satima prijaće vam odmor ili psiho-fizička relaksacija.

Škorpija

Primećujete da partner vrlo lukavo ili vešto ignoriše vaše predloge. Pitate se, šta se krije iza toga? Ne budite razmetljivi, već na vreme zatražite nečiju moralnu ili materijalnu podršku. Potrebno je da se rasteretite dodatnih obaveza.

Strelac

Nema potrebe da tražite krivca za svoje promašaje. Delujete provokativno na partnera, ali ne postižete željeni efekat. Preterujete u svojoj želji da ostavite snažan utisak na saradnike. Vaše ponašanje ukazuje na preterano isticanje ličnih sposobnosti. Važno je da poboljšate svoju koncentraciju i raspoloženje.

Jarac

Čini vam se da partner ima drugačija interesovanja. Uzalud trošite velike reči objašnjavajuci svoje namere. Svako ima pravo na svoje mišljenje ili izbor prioritetnih ciljeva, ali treba održati uspešan nivo u poslovnoj saradnji. Potreban vam je dobar podsticaj i pozitivan impuls.

Vodolija

Tople emocije uvek deluju lekovito, stoga zadržite pažnju na voljenoj osobi. Planirajte neku omiljenu zabavu. Ne vredi da se izlažete velikom mentalnom naporu ili da se suprotstavljate osobi koja uživa dobar glas i širi poslovni uticaj. Usmerite misli u pozitivnom pravcu.

Ribe

Prijaće vam susret sa jednom bliskom osobom. Neko u vama pokreće lanac pozitivnih asocijacija i nove emotivne želje. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost. Nema potrebe da se opterećujete »teškim mislima«.