in

Dnevni horoskop – Ribe su previše nervozne, a ovaj znak mora da reši probleme na poslu

Bikovi su neodređeni i ne mogu dati dobre odgovore na pitanja, Vodolija je emotivno neusaglašena jer je drmaju sumnje. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Unsplash

Ovan

Danas imate dobar odbrambeni gard i do vas ne dolaze oštre kritike. Rešili ste mnoge nedoumice i imate sjajno samopouzdanje. Na emotivnom polju ste veoma zadovoljni i ne biste se menjali za bolje opcije. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

Bik

Neodređeni ste i ne možete dati dobre odgovore na pitanja koja se tiču posla i nekih novih aktivnosti. Potražite iskusne savete od bliskih kolega. Sa partnerom se sporite oko sitnica jer ste danas veoma zajedljivi. Zdravlje je veoma solidno.

Blizanci

Poslovi se odvijaju po vašem prioritetu i ništa ne može da vam odvuče pažnju na drugu stranu. Slobodni Blizanci su spremni na dobru zabavu i druženje. Neki leptirići u stomaku mogu odigrati pravi rumba ples. Zdravlje je bez većih tegoba.

Rak

Neke današnje odluke su neminovne i zato slobodno smislite buduće planove. Bez vašeg velikog upliva promene su izvesne. Pokrenite svoje poznate mehanizme zadovoljstva i ljubavi jer vam se smeši prijatan susret. Zdravlje je bez hroničnih tegoba.

Lav

Danas ste dovoljno osetljivi da reagujete na svaku reč i situaciju. Najmanja sitnica dovodi vas do besa ili suza. Ljubavno polje nije u nekom zanosu ali flert i zabava bez obaveza itekako ima svoje mesto kod vas. Zdravlje je sasvim dobro.

Devica

Poslovne krize su promenljive ali i rešive. Zato se danas bavite izazovima koje ste zaturili iza sebe. Ne kritikujete partnera ali ste veoma raspoloženi za  ubeđivanje u svoje mišljenje. Partner oseća vaše nezadovoljostvo. Zdravlje solidno.

Vaga

Nemate problem sa novcem ali prepreke u isplati su izvesne. Poslovi danas mogu krenuti uzlaznom putanjom. Menjate se na emotivnom polju ali ne dovoljno brzo da bi danas videli rezultate. Probajte  sa poverenjem. Opšte zdravlje je promenljivo.

Škorpija

Vaša aktivnost je na niskom nivou. Zato se danas ne bavite praktičnim stvarima jer previše pričate a malo radite. Posle perioda zabave  danas ste se uhvatili za pasivno gledanje i slušanje bez pritiska da delujete. Zdravlje stabilno.

Strelac

Nove ambicije vas teraju da gazite sve pred sobom. Ipak izvesno je da se spremate za odmor pa će se mnogi spasiti vaše uzburkane energije. U emotivnim odnosima gubite smisao prioriteta jer ste okrenuti svojim planovima. Zdravlje solidno.

Jarac

Odlični planovi a još bolja realizacija. Ako se bavite trgovinom sve karte posla su na vašoj strani. Finasije su dobre ali ne onoliko koliko planirate. Odlično upravaljate dnevnim obavezama i sa partnerom imate dobre dogovore. Odlično zdravlje.

Vodolija

Izbegavate neke osobe jer vam pritiskaju mozak. Ipak se nećete sakriti od jednog napornog Blizanca. Emotivno ste neusaglašeni jer vas drmaju sumnje i veliko nepoverenje. Imate manje prilike za opuštanje. Zdravlje je sasvim dobro i stabilno.

Ribe

Neke Ribe će završiti kurs i time doprineti poslovnoj aktivnosti. Bolja zarada i posao tek sledi. Depresivnost koju gajite nije primerena vašoj trenutnoj situaciji bez obzira da li ste slobodni ili zauzeti. Zdravlje zavisi od vaše nervoze.

Piše astrolog Vesna Trajković