in

Dnevni horoskop – Ribe se moraju posvetiti poslu, ovom znaku je moguće novo poznanstvo

Dnevni horoskop – Ribe se moraju posvetiti poslu, ovom znaku je moguće novo poznanstvo

Malo opušteniji dan je pred Bikovima, slobodni Jarčevi, u periodu ste kada se lako opuštate. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Pixabay

Ovan

Nešto bolji priliv energije i pozitivnije raspoloženje daje veće šanse da tipični Ovnovi danas budu uspešniji na profesionalnom planu nego prethodnih dana. Veći deo ovog četvrtka trebaće vam dosta razumevanja za želje i potrebe druge strane u sferi ljubavi. Moguće su povremene manje glavobolje.

Bik

Malo opušteniji dan je pred Bikovima. Obratite  ipak dovoljno pažnje na dokumentaciju, jer možete  izgubiti važne papire. Ukoliko ste slobodni imate priliku za uspostavljanje fine komunikacije sa nekim ko vam se dopada. Ne oklevajte, da ne biste propustili svoju šansu. Hronične tegobe.

Blizanci

Solidni rezultati na kraju radnog dana su realno mogući kod najtipičnijih Blizanaca, ali uz dosta uloženog vremena i potrošene energije. Određeni deo vremena i energije odneće vam i dešavanja u sferi ljubavi. Nemojte žaliti truda, vredeće. Pad energije.

Rak

Nije loš dan za rakovske poslovne aktivnosti, a neki značajan posao ili projekat koji već duže vreme priželjkujete mogao bi da se konačno pokrene. Za očekivati je da vas danas očekuje u najmanju ruku jedno neobično novo poznanstvo, moguće i preko posla. Pad energije.

Lav

Veoma dobar radni dan nalazi se pred Lavovima, naročito ako su ih do sada kočile razne administrativne zavrzlame, takse, dozvole da konačno pokrenu ono što su zamislili. Ma koliko se trudili i pokušavali da nametnete svoju volju u sferi ljubavi, ovaj četvrtak nije baš povoljan da ostvarite takve svoje namere. Budite umereni u svemu.

Devica

Uz malo muke i prilagođavanja imate realne šanse da napravite vrlo dobre poslovne dogovore i poteze. Samo strpljivo. Zbog blage nezainteresovanosti sa vaše strane, a ni druga strana nije u boljem raspoloženju, tek ovaj dan bi bilo najbolje da ništa ne preduzimate po pitanju ljubavnih dešavanja. Iskulirajte. Psihofizički umor.

Vaga

Sasvim korektan poslovni dan očekuje tipične Vage, naročito ako su ušle u neke nove poslovne poduhvate. Manjak realnih parametara u sagledavanju aktuelne situacije u sferi ljubavi tokom ovog četvrtka može vam doneti dosta pogrešnih procena i poteza. Moguća nesanica.

Škorpija

Možete stupiti u kontakt sa osobom koja vam je veoma bitna i ostvariti dobar poslovni dogovor, brzinski. Danas vas na ljubavnom planu mogu dočekati neki ozbiljni razgovori, pa se očekuju i konkretni odgovori sa vaše  strane. Pažljivo rukujte sa oštrim predmetima.

Strelac

Vrlo dobri rezultati očekuju Strelčeve, naročito one koji su na neki način povezani sa inostranstvom, što vam omogućava i stabilnu poslovnu poziciju. Imaćete prilika za nova poznanstva, pa se očekuje da uživate u bar jednom lepom i opuštenom druženju. Budite u pokretu, fizički aktivni.

Jarac

Praktično sve današnje profesionalne aktivnosti najtipičnijih Jarčeva, trebalo bi da budu precizne, vrlo konkretne i nadasve veoma efikasne.  Moguća je konkretizacija vama veoma važnog dogovora koji dosta obećava. Slobodni Jarčevi, u periodu ste kada se lako opuštate, kada ste raspoloženiji nego inače, iskoristite to za provod, druženje, izlaske. Zdravlje je vrlo dobro.

Vodolija

Evo konačno, posle dužeg vremena jednog radnog dana, u kome Vodolije mogu imati miran i kontinuiran tempo poslovnih aktivnosti, a i pomoć sa strane neće izostati. Pokušajte da se opustite i eventualno provedete malo vremena u društvu prijatelja. Prijaće vam pozitivna energija. Osetljivost zglobova i sitnih kostiju na rukama i nogama.

Ribe

Budite posvećeni maksimalno obavezama koje imate, korektni budite prema saradnicima i razloga za brigu neće biti. Brojne prilike su oko vas, ali vi ste zaglavljeni u nekoj nesigurnosti i ne dozvoljavate da vas iko pokrene. Osećate fizički umor.