in

Dnevni horoskop – Ribe da se okrenu novoj ljubavi, ovaj znak mnogo zamerata partneru

Dnevni horoskop – Ribe da se okrenu novoj ljubavi, ovaj znak mnogo zamerata partneru

Jarac uživa u ljubavi i pažnji partnera, Devicama je potrebna je masaža, spa centar. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Dobra poslovna ponuda iz inostranstva vam stvara mogućnost i dobre zarade. Imaćete šansu da se upoznate sa osobom koja je veoma uspešna u poslu koji radi. Dobro zdravlje.

Bik

Poslovno se orijentišite na delatnosti koje traže stalnu dinamiku. Druga dekada rođenih u ovom znaku bi mogli da imaju problem u partnerskim odnosima. Posetite doktora ukoliko čak imate i manjih tegoba.

Blizanci

Znate za sve sugestije koje su pred vama, odlučite se za onu koja vam trenutno odgovara. Oni koji su u braku ili vezi, mogu da očekuju neki kraći izlet koji će ih učiniti romantičnijim. Dobro se osećate.

Rak

Saradnja sa Devicom može da vam pokrene ideje i samu energiju rada i posla, a novac očekujte pred kraj naredne nedelje. Dobar odnos u braku, bez većih promena. Napeti ste.

Lav

Novac vam je nešto što vam neće nedostajati. Cela nedelja je pred vama. Morate biti odlučni kada su želje i ambicije partnera otvorene. Uživate u životu.

Devica

Radite i neće biti većih problema. Neće vam biti dosadno sa osobom koju volite. Često volite promene, ali sada ste zadovoljni. Potrebna vam je masaža, spa centar.

Vaga

Želite da radite još sa nekim. Neka to bude osoba iz znaka Bika. Partner je vaše blago. Čuvajte ga. Vežbajte mišiće ruku i nogu.

Škorpija

Novac preko prijateljskih veza. Jarac ili Strelac dobri za to. Imate mnogo zamerki partneru. Niste u pravu. Temperatura pred kraj dana.

Strelac

Posao sa inostranom komapanijom iz Holandije ili daleke Kanade daje uspeh i novac. Niste trenutno opterećeni sa emotivnim životom, naprotiv, zadovoljni ste. Promenite način ishrane.

Jarac

Odlična nedelja pred vama. Inostrane kompanije su zainteresovane za rad. Uživate u ljubavi i pažnji partnera. Preopterećeni ste.

Vodolija

Razmišljate… šta dalje sa poslom. Da li da se upustite u nove poduhvate? Nećete imati poznanstvo tokom današnjeg dana. Zdravlje je dobro.

Ribe

Nije dobro da sarađujete sa Lavom, jer vam on kupi vašu dragocenu energiju. Možda je bolje da se okrenete novoj ljubavi. Hronične tegobe.