in

Dnevni horoskop – Rakovima je zdravlje solidno, ovom znaku je u ljubavi potrebno razumevanje

Dnevni horoskop – Rakovima je zdravlje solidno, ovom znaku je u ljubavi potrebno razumevanje

Ovan mora da se potrudi da se suzdrži od donošenja naglih odluka, Vaga razmišlja o podizanju partnerskih odonosa na viši nivo. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Nije realno očekivati da svi mogu i žele da isprate vaš radni tempo, pa bi mogli danas da pokažete dozu fleksibilnosti  prema saradnicima. Potrudite se da se suzdržite od donošenja naglih odluka, kako vam se kasnije ne bi obile o glavu. Zdravlje je vrlo dobro.

Bik

Za savladanje nekih poslovnih prepreka ovog dana koristiće vam razumevanje i dobra komunikacija sa proverenim saradnicima. Mogli biste danas da konkretnu inicijativu prepustite drugoj strani, a vi se opustite. Budite fizički aktivni.

Blizanci

Nema prepreka danas koje Blizanci neće moći da savladaju na polju poslovnih aktivnosti. Imate sasvim dovoljno energije i motivacije. Nema prepreka ni na ljubavnom polju, ukoliko ne budete sitničarili oko nebitnih stvari.Prepustite se uživanju u onim finim momentima. Zdravlje je vrlo dobro.

Rak

Veoma povoljan dan  mogu očekivati Rakovi posebno ako se pojavi mogućnost započinjanja novog poslovnog projekta. Atmosfera na vašem ljubavnom nebu nagoveštava seriju upoznavanja novih, interesantnih simpatičnih osoba. Zdravlje je sasvim solidno.

Lav

Potrudite se da sebi ne budete najveći neprijatelj, vrlo verovatno možete sve postići sami, ali po koju cenu i uz koliko potrošene energije, zato bi bilo mudro da potražite pomoć. Nema astroloških naznaka nekih kapitalnih promena na polju ljubavi za danas. Pad imuniteta.

Devica

Moguće da će vam danas zatrebati pomoć sa strane od osobe od poverenja, kako bi na vreme završili aktivnosti koje ste započeli. Nije na omet uraditi i dodatne provere urađenog. Pokušajte da se opustite i prepustite prirodnom sledu događaja, bez mnogo analiziranja. Donji deo leđa trpi opterećenje.

Vaga

Eventualne poteškoće u delu tehničke organizacije zahtevaće od Vaga dozu strpljenja i upornosti, ali nikako nisu nepremostiva prepreka. Razmišlajte o podizanju partnerskih odonosa na viši nivo. Ne dozvolite da vas neke sitnice iz prošlosti koče. Zdravlje je vrlo dobro.

Škorpija

Moguć slabiji fokus i koncentraciju shvatite kao upozorenje da ne radite više poslova istovremeno. Ukoliko to želite, ličnim dodatnim angažovanjem možete makar malo razbiti uobičajenu kolotečinu, i obradovati voljenu osobu. Dovoljno se naspavajte.

Strelac

Brzopletost i površno sagledavanje stvari, mogu dovesti do grešaka, a zatim sledi ispravljanje istih. Zato je bitno da ne žurite. Ukoliko ste sagledali sve razlike sa drugom stranom, nema prepreka da se posvetite krajnjem cilju, na duže staze. Moguća nervoza.

Jarac

Bez nerviranja, ukolko danas budete morali neke korekcije da napravite na putu ka realizaciji postavljenih zadataka, ipak stižete sve da odradite kako treba. Izvesna doza fleksibilnosti i razumevanja, biće vama danas potrebna i u sferi partnerskih odnosa. Osećate glavobolju.

Vodolija

Odličan radni dan za većinu Vodolija označiće i početak novog poglavlja u profesionalnom smislu.Nastavite u svom fazonu. Ukoliko vam to okolnosti i vreme budu dozvolili, mogli biste da se iskupite dragoj osobi, fino organizovanim izlazskom. Obratite pažnju na respiratorni sistem.

Ribe

Nije preporučljivo da se danas bavite dodatnim poslovima, držitte onih ustaljenih i budite oprezni sa papirologijom, rokovima. Pokušajte da izbegnete nesporazume sa dragom osobom u vidu sitnijih čarki. Moguće su alergijske reakcije kože.