in

Dnevni horoskop – Rakovi imaju manje glavobolje, a ovom znaku su finansije stabilne

Devica ima dobar sled porodičnih obaveza, Ovnovima su osvetljeni delovi posla i privatnog biznisa. Evo šta nam danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Pixabay

Ovan

Osvetljeni su delovi posla i privatnog biznisa zato je danas povoljno da uradite neke dugoročne zamisli. Imate dobru priliku da unapredite porodične dogovore i planove. Na redu je renoviranje ili ulepšavanje doma. Zdravlje je sasvim dobro.

Bik

Danas ste i dalje u blagoj stagnaciji na poslovnom planu i u dogovorima. Zato se držite dobro poznatih situacija i poslova. Pokušavate da uklonite prošlost iz ljubavnog odnosa kako bi mogli da funkcionišete na nov način. Zdravlje je promenljivo.

Blizanci

Odredite jasniju strategiju na poslu da bi vam bilo malo lakše. Pred vama je manje komplikovan dan koji ćete sami dobro zamrsiti. U ljubavi ste veoma zadovoljni iako imate previše problema da bi bili baš spokojni. Imate dobro zdravlje.

Rak

Vaše granice predusetljivosti su veoma porozne i u stanju ste da uđete u duboko i trajno neraspoloženje. Posvetite se ljubavi i uživanju u mirnim večernjim satima sa voljenom osobom. Imate manje probleme sa glavoboljom i meteopatskim promenama.

Lav

Bez većeg i preteranog opterećenja odlično se zabavljate i sa ozbiljnim poslovnim obavezama. Bez nekih nazanaka za zanimljiva i neobična ljubavna dešavanaja. Zato se posvetite pozitivnom druženju sa bliskim prijateljima. Odlično se osećate.

Devica

Previše realnosti danas neće doprineti većem zadovoljstvu u poslu. Posmatrajte malo i sivu zonu fleksibilnosti u poslovnim aktivnostima. Imate dobar sled porodičnih obaveza ali se vi i dalje suprostavlajte nekim planovima. Zdravlje stabilno.

Vaga

Vežbajte strpljenje ali i istrajnost kako bi završili jedan neobičan zadatak. Pažljivo birajte reči naredbe svom poslovnom timu. Mogu vas negativno protumačiti. U ljubavi ste sebični bar kada je u pitanju iskazivanje emocija. Zdravlje solidno.

Škorpija

Ukoliko ste vlasnik privatnog biznisa pokušajte da unapredite svoje znanje ili vrstu marketinga.Uhvatite dobar talas energije kreativnosti i motivacije.  Čeznete da razmenite bliskost sa partnerom ali o tome ne govorite. Zdravlje stabilno.

Strelac

Oslonite se na svoju dobru promišljenost i pokažite spremnost za veću aktivnost. Nadređeni će prepoznati vaš entuzijazam. Ne reagujte na odgovore razuveravanjem. Nije potrebno da namećete svoje mišljenje partneru. Zdravlje je sasvim solidno.

Jarac

Retku priliku imate da postavite prava pitanja. Danas je povoljno vreme da ne držite  kritike već poslušate saradnike šta imaju da kažu o problemu koji vas juri. Davno ste izgladili nesporazum oko finasija sa partnerom. Zdravlje solidno.

Vodolija

Nije nemoguće da stignu vesti koje će doneti novac. Zato je veoma stabilan dan po pitanju finasija.U ljubavi uživajte u danu samostalnosti i pretrane sreće. Imate dovoljno prilike da se smatrate pobednikom u svakom smislu. Zdravlje dobro.

Ribe

Iako nosite  veliko breme obaveza danas pokušajte da isključite poslovna razmišljanja. Ponesite na posao dobro raspoloženje kako bi vam dan protekao u lakoći obaveza i zadataka. Ljubav je danas na vašoj strani. Zdravlje je sasvim odlično.

Piše astrolog Vesna Trajković