in

Dnevni horoskop – Rak pristaje na kompromise mimo svoje volje, dok ovaj znak očekuje dobitak

Dnevni horoskop – Rak pristaje na kompromise mimo svoje volje, dok ovaj znak očekuje dobitak

Bllizanci nemaju potrebe da prikrivaju svoje namere pred bliskom osobom. Pročitajte dnevni horoskop za subotu, 11. februar.

Foto: Shutterstock

Ovan

Susret sa jednom osobom deluje zamorno, stoga tražite različite izgovore u pokušaju da izbegnete nečije društvo. Morate imati jasnu predstavu o pravim vrednostima koje prolaze zapaženo u poslovnim krugovima. Ukoliko osećate psihološku tenziju, večernje sate posvetite nekoj omiljenoj temi i relaksaciji.

Bik

Nema razloga da sumnjate u nečija osećanja. Dozvolite sebi da Vas ponese emotivni zanos, kao dobar ljubavni predznak. Suočavate se sa novim komplikacijama. Potrebno je da utvrdite listu prioriteta i da se izborite za bolji status među saradnicima. Uživajte u lepim stvarima, opustite se od napornih obaveza.

Blizanci

Nema potrebe da prikrivate svoje namere pred bliskom osobom, slobodno nazovite stvari pravim imenom. Nemojte dozvoliti da neko menja smisao Vašeg uspeha, dokažite svoje intelektualne ili praktične sposobnosti. Prijaće Vam šetnja ili boravak u prirodi, opustite se.

Rak

Mimo svoje volje, pristajete na kompromisno rešenje ili na varijantu koju predlaže Vaš partner. Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Prijaće Vam relaksacija.

Lav

Voljena osoba deluje vrlo inspirativno i ume da zaokupi Vašu pažnju, učinite sve što je potrebno u ime zajedničke sreće. Neko pokušava da Vam nametne stroga pravila ponašanja, ali Vi ne možete da se pomirite sa različitim ograničenjima u poslovnom izražavanju. Emotivna afirmacija u Vama pokreće novu snagu.

Devica

Podstičite kod sebe emotivnu inspiraciju i smisao za dobar ukus. Prepustite se svojim osećanjima i strastima. Imate dobar predosećaj u poslovnim procenama. Važno je da pravilno ističete svoje profesionalne sposobnosti i da delujete dobronamerno. Nalazite se u sjajnoj psiho-fizičkoj formi.

Vaga

U susretu sa voljenom osobom, upotrebite »oprobani recept« za emotivno zbližavanje. Dobra volja, čuda čini. Ponekad sve postaje relativno. Izbegavajte varijantu »sve ili ništa« i različite izazove koji mogu da Vas oštete. Usporite svoj ubrzani ritam, opustite se.

Škorpija

Nedostaje Vam emotivni podsticaj, ali Vi ne želite da se pomirite sa pasivnom ulogom. Slobodno povucite potez iznenađenja. Nalazite se u sjajnoj formi. Nemojte propustiti priliku koja obećava poslovni dobitak ili korisnu reklamu. Potrudite se da pravilno usmeravate svoju kreativnu energiju.

Strelac

Objasnite partneru da imate slične želje i interesovanja. Potreban Vam je dobar podsticaj i zajednički izazov. Potrebno je da osmislite akciju koja donosi obostranu korist. Sve je moguće, ako pravilno povezujete informacije kojima raspolažete. Nalazite se u sjajnoj formi.

Jarac

Ublažite ton kojim se obraćate voljenoj osobi. Obavezno prihvatite nečije izvinjenje. Izbegavajte sukob sa osobom koja osporava Vaš način razmišljanja i poslovne rezultate. Uvek postoji zaobilazno rešenje. Izbegavajte destruktivno ponašanje ili loše navike.

Vodolija

Ne zaboravite da postoji granica između praktičnih interesa i emotivnog zadovoljstva, nije dozvoljeno sve što Vam se dopada. Vašu kritizersku narav ili dodatnu upornost okolina tumači na različite načine. Ipak, to Vam neće smetati da nametnete svoje mišljenje. Slobodno vreme posvetite rekreaciji, prijaće Vam neki vid sportske aktivnosti.

Ribe

Pažljivije analizirajte voljenu osobu kako biste otkrili nove detalje koji mogu da ispune zajednička očekivanja. Saradnici očekuju da delujete snalažljivo. Važno je da rangirate poslovne dogovore po stepenu važnosti i isplativosti. Nema razloga za zabrinutost, oslonite se na svoju intiuciju, piše Astrolook.