in

Dnevni horoskop – Ovnovima predstoji turbulentan dan, ovaj znak da se opusti sa partnerom

Dnevni horoskop – Ovnovima predstoji turbulentan dan, ovaj znak da se opusti sa partnerom

Vrlo uspešan završetak radne sedmice je pred većinom Blizanaca, Rak današnji višak vremena i energije može usmeriti ka voljenoj osobi. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Još jedan turbulentan radni dan imaće većina Ovnova. Dobri rezultati u sferi organizacije mogli bi biti umanjeni mogućim nesporazumima u komunikaciji, stoga ništa ne forsirajte. Bitnije promene u sferi ljubavi danas nije realno očekivati. Potrudite se da ne bude apsolutno ravna linija i nekom sitnicom obradujte sebe i dragu osobu. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Bik

Iako vas i danas može očekivati pojačan obim posla, uz dobru organizaciju i malo veći napor trebalo bi da zacrtane zadatke odradite po planu. Ne bi bilo loše da se pozabavite nekim planom za zajedničko putovanje, i na taj način smanjite tenzije iz prošlog perioda i opustite se. Dovoljno se naspavajte.

Blizanci

Vrlo uspešan završetak radne sedmice je pred većinom Blizanaca, što znači da već mogu da planiraju aktivnosti za vikend. Dobar plan za neki izlazak ili druženje sa prijateljima možete uspešno sprovesti u delo sa vašom dragom osobom. Uživajte u društvu dragih i pozitivnih osoba. Potreban vam je odmor.

Rak

Solidan radni dan je pred osobama rođenim u znaku Raka. Bez većih problema i opušteno trebalo bi da savladate  sve poslovne obaveze. Današnji višak vremena i energije možete usmeriti ka voljenoj osobi, dajte svoj maksimum. Osetljivost urogenitalnog trakta.

Lav

Moguće je sklapanje nekog novog poslovnog dogovora, a možda će vam biti potrebni i novi saradnici. Nova simpatija mogla bi da vam preokupira pažnju. Pred vama je povoljan dan da napravite bar jedan direktan potez. Zdravlje je odlično.

Devica

Device bi mogle neke bitne dogovore i pregovore da okončaju na opšte zadovoljstvo i zatvore jedan poslovni ciklus uspešno. Moguć i finansijski dobitak. Budite malo otvoreniji i postupite prema sopstvenoj intuiciji i osećaju kada su nova interesantna poznanstva u pitanju. Mogli biste očekivati zanimljiv dan na tom polju. Vratite u svoj život sportske aktivnosti ako ste zapostavili.

Vaga

Dosta posla i obaveza čeka tipične Vage i tokom ovog petka. Uz nešto više napora, posebno na polju komunikacije, realno je da ostvarite bezmalo sve zacrtane obaveze. Budite pokretač nekog lepog dešavanja, prijateljskog okupljanja i uživajte u dobrom raspoloženju. Zdravlje je vrlo dobro.

Škorpija

Najtipičniji predstavnici Škorpija mogu očekivati finu ponudu za nove poslovne projekte vezane za inostranstvo. Nastavlja se period pozitivnih dešavanja na vašem ljubavnom polju, nastavite u dobrom raspoloženju, ugađajte jedno drugom, izlazite, uživajte. Jačajte imunitet.

Strelac

Solidan dan je pred Strelčevima da bez forsiranja i žurbe završe na vreme sve zacrtane obaveze. Odličan dan je za sve vrste angažovanja na polju ljubavi. Očekuje se da preuzmete inicijativu i pokrenete se. Imaćete dovoljno kako šarma tako i motivacije. Zdravlje je vrlo dobro.

Jarac

Proverite još jednom papirologiju, dokumentaciju, kako biste izbegli propuste i greške. Ovu radnu sedmicu završavate veoma uspešno. Budite raspoloženi, dobar je dan za druženje i izlazak, pa priuštite sebi voljenoj osobi neke lepe trenutke, nemojte žaliti truda. Vodite računa o ishrani.

Vodolija

Kraj radne sedmice Vodolijama donosi i mogućnost  sklapanja novog dogovora i pokretanja novog posla, ili bar pozitivnih najava u vezi toga. Preokupirani ćete biti uglavnom poslovnom sferom, tako da nije isključeno da ovog dana napravite kratku pauzu kada su ljubavna dešavanje u pitanju. Zdravlje je sasvim solidno.

Ribe

Sasvim solidna završnica radne sedmice je pred Ribama, da bez većih tenzija i pritisaka završe i najzahtevnije obaveze. Neke bitne odluke očekuju vas na ljubavnom planu. Slobodni predstavnici ovog sazvežđa mogli bi da uplove u nove ljubavne vode. Uživajte. Zdravlje je vrlo dobro.