in

Dnevni horoskop – Ovnovi imaju probleme sa glavoboljom, ovaj znak je previše napet

Dnevni horoskop – Ovnovi imaju probleme sa glavoboljom, ovaj znak je previše napet

Današnji dan će Rakovima pokazati gde im je potrebna podrška, Jarac zna da je zaljubljen, ali to vešto krije. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Danas ste u blagom balansu, bez obzira na veće poslovne izazove. Troškovi se povećavaju, povedite računa o novcu. U dobrom ste vajbu sa emotivnim partnerom i možete imati odličan ljubavni dan, samo ako želite. Mogući manji problem sa glavoboljom.

Bik

Popuštaju vam šavovi strpljenja, pa imate odličan uslov da danas zaratite sa svima. Ne znate odakle da krenete da bi se izvukli iz poslovne gužve. Pozitivne promene u ljubavi vam donose radost i na vašem emotivnom polju. Zdravlje je veoma dobro.

Blizanci

Verovatno znate dobro današnji dan, jer ste nešto isplanirali. Napravite tri koraka i završili ste svoju listu prioriteta. Možda ne vidite potrebe partnera, a trebalo bi da obratite malo više pažnje na njegove signale. Nema problema sa zdravljem.

Rak

Današnji dan će vam pokazati gde vam je potrebna podrška poslovnih saradnika, a gde nije. Imajte u vidu da je potrebno da gledate unapred. Oko vas se može naći dobar primerak muške energije. Nemojte samo ostati stidljivi. Zdravlje je veoma dobro.

Lav

Umor vas može danas lako savladati, ali vi nemojte smanjiti aktivnost koja vam je jako bitna. Odličan dan da primite laskave komplimente. Uzvratite istom merom, iako to ne osećate i ne mislite. Nije vam teško da odglumite. Vitalni ste i veoma zdravi.

Devica

Ako baš volite da računate napravite bilans, podvucite crtu u finasijamaa. Potrebno je da vidite koliko ste dobri u novcu. Ostavite po strani tuđa mišljenja, pogotovo partnera i svih ostalih. Potrebno je da stavite sebe u centar. Zdravlje dobro.

Vaga

Manji fokus i koncentracija vam danas prave neprijatnosti na poslu. Imate pravo da odmorite, jer ste veoma napeti i pod stresom. Na polju emocija šta je učinjeno – učinjeno je. Krenite bar danas napred jednim malim korakom. Imate veoma solidno zdravlje.

Škorpija

Nemojte da pokleknete u svojim naporima da poboljšate posao i rad. Svaki trud se isplati i nije uzaludan. Osoba koja vam je sve, nije protiv vas, već se povukla u svoju ljušturu jer vam ne veruje dovoljno. Opšte stanje organizma je veoma dobro.

Strelac

Nemojte sumnjati u saradnike da nisu dobro uradili posao koji ste im poverili. Nekada ne može sve da funkcioniše kako ste zamislili. Iako vas ljubavni osećaj ne prolazi i ne bledi, vi glumite neku nedodirljivost. Solidno je vaše zdravlje.

Jarac

Bes vam danas neće pomoći, samo možete sami sebi da upropastite dan. Imate dve šanse da popravite poslovni dan i raspoloženje. Znate da ste zaljubljeni, ali to vešto krijete. Osoba koja vam se dopada ne zna za vaša osećanja. Nemate tegobe u zdravlju.

Vodolija

Ubedljivi ste danas, pa to iskoritite u poslovnim razgovorima. Poverite neke poslove kolegama, jer vam ne treba još dodatnih obaveza. Emotivni tobogan se nastavlja. Zato ni sami ne znate više koga volite, a koga ne volite. Odlično zdravlje.

Ribe

Danas ste uporrni da dobijete ono što ste naumili. Ipak, nemojte danas previše tražiti i očekivati. Nemojte poricati svoju ljubav i potrebu za nežnošću. To vaše ljubavne rane govore umesto vas. Otkrijte pravo lice ljubavi. Zdravlje je veoma dobro.