in

Dnevni horoskop – Ovan danas izrazito romantičan, a ovaj znak suočava se sa porodičnim problemima

Dnevni horoskop – Ovan danas izrazito romantičan, a ovaj znak suočava se sa porodičnim problemima

Ako vas zanima kako će izgledati vaš današnji dan, na pravom ste mestu. Evo šta vas danas čeka, bar kada je dnevni horoskop u pitanju.

Foto: Shutterstock

Ovan

Potrudite se da obradujete voljenu osobu nekom neobičnom idejom, sve izgleda drugačije u romantičnom raspoloženju. Delujete vrlo ambiciozno, pažljivo proveravate različite informacije koje utiču na kvalitet u zajedničkom poslovanju. Nalazite se u sjajnoj psihofizičkoj formi.

Bik

Mimo svoje volje, pristajete na kompromisno rešenje ili na varijantu koju predlaže vaš partner. Odlažete svoje poslove zbog jedne osobe, ali usluga koju činite ne predstavlja dobro rešenje. Prijaće vam relaksacija.

Blizanci

Partner deluje sumnjičavo i to se odražava na vaše neraspoloženje. Ne želite da se sukobljavate oko sitnica koje vas nepotrebno razdvajaju. Očekuju vas različite obaveze, potrebno je da se pravilno organizujete. Svaki vid poslovne preventive, pokazaće se od dragocene pomoći. Izbegavajte neporne situacije koje vas psihološki uznemiravaju.

Rak

Nema razloga da izneverite nečija očekivanja, otvoreno razgovarajte sa bliskom osobom o svim osetljivim temama. Neko vas upozorava da se pridržavate utvrđenih pravila u poslovnoj saradnji. Prihvatite dobar savet i završite sve započete poslove. Slobodno vreme posvetite relaksaciji, provedite više vremena na svežem vazduhu.

Lav

Opterećujete se novim emotivnim slutanjama, ali to je odraz vašeg trenutnog stanja i nedostatka inspiracije. Susret sa jednom osobom na vas deluje zamorno, ne posvećujete dovoljno pažnje ostalim događajima u kojima aktivno učestvuju vaši saradnici. Podstičite kod sebe upornost, optimizam i jaku volju.

Devica

Novi izlivi ljubomore ili posesivnosti, deluju iritirajuće na voljenu osobu. Promenite svoje neprikladno ponašanje. Morate imati dovoljno mudrosti da se suprotstavite nečijoj samovolji i poslovnom autoritetu. Sačuvajte samokontrolu. Izbegavajte konfliktne situacije, opustite se.

Vaga

Delujete zadovoljno i raspoloženo za izlazak ili novi susret. Voljena osoba čini sve što je potrebno, da ispuni sva vaša očekivanja. Važno je da ostvarite pozitivne rezultate, ali ne po cenu prekida u poslovnoj saradnji. Prihvatite nečiji koristan savet. Prijaće vam više sati zdravog sna, obratite pažnju na svoje snove.

Škorpija

Izbegavajte novu raspravu u susretu sa voljenom osobom o osetljivim temama, koje ni do sada niste uspeli da zaključite. Zbog različitih interesovanja među saradnicima, morate da prihvatite poslovni kompromis ili neku utešnu varijantu. Važno je da smanjite svoju psihičku napetost ili nervozu.

Strelac

Razmislite na koji način treba da prevaziđete porodične nesporazume. Raduje vas osmeh zadovoljstva na partnerovom licu. Delujete opterećeno različitim obavezama, tako da vam nedostaju diplomatski maniri pred saradnicma. Prijaće vam relaksacija ili boravak u prirodi.

Jarac

Nema razloga da raspirujete nečiju sujetu, zatražite emotivnu podršku. Budite mudri i prepustite prednost partneru. Postoje sporne situacije, jer neko od saradnika vam zamera na neažurnosti. Izbegavajte novi poslovni sukob. Prijaće vam razgovor ili susret sa bliskim prijateljima, opustite se.

Vodolija

Delujete raspoloženo i dobroćudno. Kod vas provejava romantično raspoloženje, a partner želi iskreno da vam ugodi. U prilici ste da ostvarite dvostruki dobitak, pod uslovom da nastupite profesionalno i sugestivno pred saradnicima. Potreban vam je podsticaj za dobro raspoloženje.

Ribe

Dok vi delujete bezbrižno, vaš partner pokušava da odgonetne zajedničke dileme. Neko indirektno osuđuje vaš način ponašanja. Umete da se organizujete i sve obaveze završavate ažurno i bez velike priče. Ispunjavate visoke kriterijume. Važno je da uskladite želje i realne mogućnosti.