in

Dnevni horoskop – Očekuju vas poslovni uspesi i priliv novca, u ljubavi odgovarate na simpatije

Device su veoma zadovoljne jednim poslovnim ishodom i to utiče na njen sledeći korak. Evo šta danas donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ovo je vaš dan jer se Mars pridružuje Jupiteru, Mesecu i Veneri u Ovnu. Zato je ovo dan koji ćete posvetiti sebi i svojim ličnim promocijama. Novi posao nove situacije obeležavaju vaš poslovni dan. Ljubavne prilike se uvećavaju. Zdravlje dobro.

Bik

Puno je tranzitnih planeta u vašem polju tajni, zato i nije čudno što ste se okružili konspirativnim akcijama. Iako vas to donekle opterećuje, vi i dalje želite da sakrijete ponešto, ali i otkrijete rebus koji vas dugo muči. Skloni ste napetosti.

Blizanci

Nove prilike i šanse danas na poslu, kao i nove ponude za saradnju. Imate više opcija i to će vam danas praviti prooblem. Na polju emocija imate sjajne mogućnosti da uđete u neku sasvim novu avanaturu. Zdravlje dovoljno solidno i bez tegoba.

Rak

Vi se danas budite iz nekog veoma čudnog sna. Zapinjete da uradite neke poslove koje ste propustili. Polje ljubavi je promenljivo i vi ste zatečeni ljubavnim signalima od strane poslovnog partnera. Odlično je opšte stanje zdravlja.

Lav

Kada nekog hoće, onda je danas taj dan da vam sve ide na volju. Nema problema na poslu i vi nekako hvatate novi pravac delovanja. Imate dobre šanse da se zaljubite ako ste slobodni. U suprotnom, imate stabilne dogovore. Zdravlje je sasvim dobro.

Devica

Ako ste čekali neki novac, danas je dan koji prekida dugoročnu neizvesnost. Veoma ste zadovoljni jednim poslovnim ishodom i to utiče na vaš sledeći korak. Polje ljubavi nejasno daje šanse da se prikažete u novom svetlu. Zdravlje bez tegoba.

Vaga

Ako ste čekali na neki novi početak, danas on kuca na sva vaša poslovna vrata. Brzi dogovori i aktivnosti donose vam burne situacije. Na polju ljubavi imate priliku da delujete ili odgovorite na signale jedne Vodoliije. Zdravlje je stabilno.

Škorpija

Vaši apetiti na poslu su uvećani i spremni ste da razrešite mnoge situacije. Imate dovoljno kapaciteta da se smelo upustite u nove ponude. Polj ljubavi je potpuno oživelo i vi se dobro snalazite u toj ulozi. Mogući problem sa alergijom.

Strelac

Vašu urođenu dnevnu aktivnost pojačava Mars u Ovnu. Zato je danas odlično da se upustite u sve poslovne izazove. Polje ljubavi je zaista solidno ako ga ne upropastite neprimerenim kritikama prema emotivnom partneru. Odlično se osećate.

Jarac

Nema nekih razočarenja jer ste veoma koncentrisani na trgovinu. Imate dobre prilike da nabavite nove klijente. Polje ljubavi trpi zbog novih ustupaka od partnera. Previše ste zahtevni i to pravi pritisak u vezi. Nema većih zdravstvenih tegoba.

Vodolija

Veliko samopouzdanje se vratilo u vašu svakodnevnicu zato lakše funkcionišete na poslu. Poslovi su veoma zahtevni ali vama ne predstavlja problem da se trudite. Emotivno se budite pored jednog pričljivog Blizanca. Zdravlje je sasvim odlično.

Ribe

Hoćete na brzinu da uradite posao ali se pripremite i na neke greške. Nema situacije koja će vas obuzdati u nekoj ludoj žurbi. Smirite svoj um jer situacije na emotivnom polju mogu dobiti neugodan okvir. Na polju zdravlja bez promena.

Piše astrolog Vesna Trajković