in

Dnevni horoskop – Lavovima u poslu sve ide u dobrom smeru, moguće reumatske tegobe za ovaj znak

Dnevni horoskop – Lavovima u poslu sve ide u dobrom smeru, moguće reumatske tegobe za ovaj znak

Vage moraju učiniti sve što je do njih da ljubavna sfera bude što lepša, slobodne Škorpije vrebaju osobe iz prošlosti. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Sami pokušajte da osmislite što bolji plan sprovođenja obaveza, ali nemojte se libiti da saslušate i poneko mišljenje sa strane biće vam korisno. Slobodni vreme je za zabavu i opuštanje. Neki dogovori za provod su već pali, na vama je da uživate. Zdravlje je odlično.

Bik

Uz hladnu glavu i dobru organizaciju imate realne izglede da sve sami uspešno odradite, a uz minimalnu pomoć proverenih poslovnih saradnika biće sve još lakše. Moguće je iznenadno novo poznanstvo na sasvim neočekivanom mestu i u neobičnim okolnostima. Bićete šokirani ali ćete i uživati. Bolovi u donjim ekstremitetima.

Blizanci

Uspevate da završite veliki broj obaveza, sve zahvaljujući pravom tempu i osećaju za organizovanost i praktičnost. Ponekad nije loše zameniti uloge i pokušati staviti se u poziciju druge strane, kompletna situacije izgleda začuđujuće drugačije. Zdravlje je odlično.

Rak

Biće nekih zastoja ili ponavljanja, ali suština je ista, na kraju stižete do rezultata koji vam je potreban. Slobodni Rakovi trebaju da dobro razmisle da li su realno sagledali sve aspekte i činjenice vezane za osobu koja ih privlači, kako bi izbegli veće razočarenje. Psihofizički umor.

Lav

Sve je u vašim rukama samo usmerite energiju i znanje u pravom smeru. Očekuje vas dosta posla posebno na polju komunikacije i raznih dogovora koje trebate finalizirati. Čak i u onim izazovnim situacijama gde bi na ispitu mogao biti  vaš lavovski ego, imaćete prilično dobre izglede da se snađete bolje nego inače. Vodite računa o vašoj kičmi i zglobovima.

Devica

Device ne bi bile ti što jesu kada bi olako, bez dodatne provere zatvorile poslovnu stranicu. Ovo se može pokazati kao izuzetno dobar potez jer može doći do promene nekih poslovnih okolnosti u poslednjem momentu. Trebalo bi da se potrudite i ispoštujete partnera maksimalno i prilagodite se njegovim potrebama. Moguće manje reumatske tegobe.

Vaga

Vaše kreativne ideje konačno nailaze na dobar odziv, pa tako možete da očekujete i novu poslovnu ponudu ili saradnju. Samo napred zaslužili ste bolje i više. Stavite zajedništvo na prvo mesto, i učinite sve što je do vas da ljubavnu sferu učinite što lepšom i uzbudljivijom. Prijala bi vam fizička aktivnost.

Škorpija

Imaćete mnoštvo  dogovora, sastanaka, mnogo snage i volje ćete uložiti danas u posao. Trebalo bi da vam se trud višestruko isplati u narednom period. Slobodni, vrebaju vas osobe iz prošlosti i prosto vam ne daju mira. Vi ste nekako ni tamo ni ovamo. Zdravlje je odlično.

Strelac

Ni danas nisu isključeni manji zastoji u finišu realizacije zacrtanih ciljeva. Vi napravite neki zaokret, neku reorganizaciju, pronađite drugačije puteve i brzo ćete shvatiti da vam to odgovara i da idete napred. Moguće je iznenadno novo poznanstvo. Osoba će vas prosto oduševiti svojom pojavom a vi budite suptilni i pustite da stvari idu svojim tokom. Budite oprezni u saobraćaju.

Jarac

Možete da očekujete više poslovnih ponuda, da li su to neki potencijalni novi saradnici, da li neki od ranije žele da obnove saradnju sa vama, u svakom slučaju osećaćete se dobro i motivisano za rad. Slobodni Jarčevi, dobar je period za zabavu i provod, ako ne očekujete ništa preterano i ako se spremni da se prepustite. Osetljivost grla, respiratornog sistema.

Vodolija

Ovaj dan vam donosi  mogućnosti da se povežete sa drugima, da pokrenete neke jače poslovne komunikacije i kontakte. Posebno lepo i aktivno vam je postavljeno sve što se vezuje za inostranstvo. Slobodni, mešanje ljubavi i prijateljstva više neće biti moguće. Moraćete u jednom trenutku da se odlučite kojem od ova dva segmenta želite dati prioritet. Potrebna vam je psihofizička relaksacija.

Ribe

Za većinu Riba, najveće iskušenje biće objasniti bliskim poslovnim saradnicima značaj poštovanja već dogovorenog plana, odnosno vaše prilagođavanje dopunama i izmenama bez reda i uočljive logike. Imaćete mogućnost finog poznanstva koje može krenuti kao prijateljski kontakt, ali ima šanse da se pretvori u nešto ozbiljnije. Mogući problem sa hormonskim disbalansom.