in

Dnevni horoskop – Lavovima posao crpi energiju, ovaj znak mora da zaboravi na prošlu ljubav

Dnevni horoskop – Lavovima posao crpi energiju, ovaj znak mora da zaboravi na prošlu ljubav

Device bi trebalo da se uhvate u koštac sa novim poslovnim izazovima, još jedan vrlo produktivan dan je pred Jarčevima. Evo šta donosi dnevni horoskop.

Foto: Shutterstock

Ovan

Ne bi bilo loše da iskoristite povoljne okolnosti  da se polako pozabavite privođenjem kraju ranije započetih obaveza  i pre svega sredite i  isproveravate papirologiju. Povoljan je dan za sve vrste osvajačkih  akcija, samo pažljivo čitajte signale koji vam pristižu sa druge strane. Zdravlje je vrlo dobro.

Bik

Sporo i na njima svojstven način Bikovi će izaći na kraj sa brojnim obavezama i tokom ovog dana. Nema razloga za bilo kakvim forsiranjem, ali ne ustručavajte se da zatražite pomoć od bliskih saradnika. Današnja dešavanja na ljubavnom planu može vam ulepšati neočekivano prijatno iznenađenje od drage osobe. Možda neko putovanje u najavi. Zdravlje je vrlo dobro.

Blizanci

Držite se prioriteta,  fokusirajte na tekuće obaveze i razloga za brigu nema tokom ovog četvrtka. Raspoloženi ste za nova upoznavanja i avanture, a sve više od toga je sada malo teže dostižno. Vodite računa o sitnim fizičkim povredama, posekotinama.

Rak

Moguće je da vas očekuje kraći službeni put i novi poslovni dogovor. Samo napred, iskoristite svaku priliku da se dokažete. Ne ustručavajte se da iskreno pokažete svoje emocije, posebno ukoliko uživate u punoj pažnji i razumevanju koje vam pruža voljena osoba. Jačajte imunitet.

Lav

Pojedini ljudi će vam crpiti energiju, a u razmišljanjima ćete se često vrteti u krug, u nemogućnosti da nađete pravo rešenje za neke situacije. Sve ovo je prolaznog karaktera, nemojte se previše nervirati. Vrlo dobar dan je u najavi  da zablistate u nekoj konkretnoj akciji osvajanja nečijih simpatija. Ide sporo, ali ima nade. Budite umereni u svemu.

Devica

Device bi sa što manje nerviranja trebalo da se uhvate u koštac sa mogućim novim poslovnim izazovima i pokušaju da uz pomoć ili savet osobe od poverenja pronađu najbolje rešenje. Povoljni aspekti najavljuju  finu komunikaciju i lepu i opuštenu atmosferu sa vašom dragom osobom. Uživajte. Moguće urinarne infekcije.

Vaga

Nema najave za bilo kakva neprijatna iznenađenja, eventualno detaljnije proverite sitnice između redova, da nešto bitno ne preskočite. Uživajte u dobrim stvarima danas, i pokušajte da eventualno korigujete sitnice kojima niste zadovoljni. Zdravlje je vrlo dobro.

Škorpija

Više novih profesionalnih mogućnosti mogu vam se ponuditi tokom ovog radnog dana. Dobro procenite pre nego što odlučite. Pozitivna energija i šarm kojim zračite danas bi mogli da budu dovoljan motiv za zanimljiv i prijatan susret sa osobom koja vam već izvesno vreme privlači pažnju. Jačajte imunitet.

Strelac

Nemojte se nervirati ukoliko neke trivijalne poteze danas budete morali više puta da ponovite, pokažite dovoljno strpljenja i ishod će biti pozitivan. Trebalo bi da ste raščistili sa prethodnom ljubavnom pričom i razrešili sve dileme sa samim sobom ukoliko želite da se posvetite potpuno novoj ljubavnoj priči koja je na pomolu. Zdravlje je vrlo dobro.

Jarac

Još jedan vrlo aktivan i produktivan dan je pred Jarčevima. Poslušajte savet nekog iz bliskog okruženja ukoliko imate neku dilemu. Ako budete mnogo vremena i energije potrošili na posao, onda će vam ostati malo za sferu ljubavi. Potrudite se da je potpuno ne zapostavite. Moguće respiratorne tegobe.

Vodolija

Bezmalo sve od ranije isplanirano, predstavnici Vodolija trebalo bi bez većih problema da završe tokom ovog radnog dana. Ipak ne rasipajte energiju na manje bitne stvari i situacije. Pokušajte da prevaziđete osećaj nesigurnosti, i poradite na definisanju sopstvenih želja i očekivanja kada je ljubavna sfera u pitanju. Napravite balans između obaveza i odmora.

Ribe

Stabilno i sigurno koračate ka svom cilju. Ne dozvolite da vam to iko poremeti. Bez bitnijih preokreta danas na vašem ljubavnom planu. Obratite pažnju na poslovno okruženje, ima tu nekih osoba kojima se sviđate. Zdravlje je vrlo dobro.